Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Απάντηση Βοσκόπουλου στους εμπόρους για τα κολωνάκια

Απάντηση στην επιστολή των προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών, του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Σωματείου Αρτοποιών, σχετικά με την τοποθέτηση των κολωνακίων, έδωσε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.
«Κύριοι,
Απαντώντας στο υπ’ αριθ.26757/22-7-2011 έγγραφό σας σάς γνωρίζω τα εξής:
Πάγια αρχή μου είναι οι πόρτες του Δήμου να είναι ανοιχτές για τον οποιοδήποτε πολίτη, πολύ περισσότερο για φορείς της πόλης μας.
Αυτή την τακτική ακολουθήσαμε και στη θητεία μας στη Ν.Α. Φλώρινας.
Λυπάμαι αφάνταστα που στη δεύτερη παράγραφο αναφέρετε ότι δεν έχω δείξει ευαισθησία ούτε να σας ακούσω αλλά ούτε και να σας δω.
Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κύριε Ταλλίδη, διότι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, που έγινε στις 23-7-2011, κλείσαμε ραντεβού για να συναντηθούμε στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 25-7-2011.
Και ενώ σας περίμενα δεν εμφανιστήκατε. Και όχι μόνο αυτόֹ δε με ενημερώσατε ούτε τηλεφωνικά για την αθέτηση από την πλευρά σας της συνάντησής μας, αλλά περιέργως, έλαβα την επιστολή σας με το περιεχόμενο της οποίας διαφωνώ.
Εγώ, ως Δήμαρχος, σας καλώ και πάλι να συναντηθούμε, προκειμένου να συζητήσουμε τις απόψεις σας στις 10-8-2011 και ώρα 11 π. μ. ή όποια άλλη ημέρα θέλετε μετά τις 10-8-2011, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Επίσης, να σας ενημερώσω ότι καθημερινά δέχομαι τους πολίτες και τους φορείς αρκεί να έρθουν στο Δημαρχείο να με επισκεφθούν και δε φεύγω από το Δημαρχείο εάν δε δω όλους, οι οποίοι περιμένουν να μου εκθέσουν τα αιτήματά τους.
Με τιμή
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Βοσκόπουλος»

10 σχόλια:

  1. o Tαλλίδης τι λέει για όλα αυτά; Οι άλλοι τρείς Ομοσπονδία, Φαρμακοποιοί και Αρτοποιοί τι λένε για τον Ταλλίδη; Ενημερώθηκαν από αυτόν (ΤΑΛΛΙΔΗ) για το τηλεφώνημα; Αν όχι, μήπως ο Ταλίδης τα βρήκε με τον δήμαρχο, ως γαλάζιο παιδί και μας πουλάει ανάστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση για τα κολωνάκια σε ποια ακριβώς παράγραφο της απάντησης δόθηκε; Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κατόπιν εορτής, ελάτε να τα συζητήσουμε".

    "Με τιμή",
    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν και σιχαινομαι το δημαρχο,αυτα τα κολωνακια εδωσαν ανασα στο κυκλοφοριακο στο κεντρο, αντε γιατι καθε βλακας σταματουσε οπου ηθελε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος 3:28μμ
    νομίζω πως η απάντηση έχει δοθεί
    "Και ενώ σας περίμενα δεν εμφανιστήκατε. Και όχι μόνο αυτόֹ δε με ενημερώσατε ούτε τηλεφωνικά για την αθέτηση από την πλευρά σας της συνάντησής μας, αλλά περιέργως, έλαβα την επιστολή σας με το περιεχόμενο της οποίας διαφωνώ."

    δεν είναι κακοπροαίρετο και δεν έχω ακόμη διαβάσει την επιστολή

    γενικότερα πάντως συμφωνώ και με τους 4 σχολιαστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Tαλλίδης μας δουλευει η ο δημαρχος?? η και οι δυο τους??? ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Tαλιδης αφαντος.Που ειναι ρε παιδια? Τον ειδε κανεις? Πρεπει να δωσει μια απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο Σαπαλιδης το ιδιο.Πρεπει και αυτος να δωσει μια απαντηση, αλλα και μια πιο συγκεκριμενη προταση που να βοηθαει στην επιλυση του κυκλοφοριακου προβληματος στους συγκεκριμενους δρομους με τα κολονακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρες, μάρες, κουκουνάρες! Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε! Ο Σαπαλίδης να καταθέσει πρόταση; Δηλαδή οι υπηρεσίες του δήμου που τους πληρώνουμε τι κάνουν; Μας έδειξαν ποτέ τη μελέτη τους; Καλές οι απόψεις και τα σχόλια, αλλά να συνεισφέρουν και στον διάλογο! Αλιώς γινόμαστε ΒΑΒΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι αντιπρόσωποι πήγαν 2 φορές στον δήμο και περίμεναν 2 ώρες ώσπου δεν τους δέχτηκε ο δήμαρχος το γνωρίζετε? Ότι δεν δίνονται τα πρακτικά παρόλο που υπάρχει εισαγγελική εντολή το γνωρίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.