Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μυστήριος ξυλοδαρμός δύο ανδρών από τη Φλώρινα στην Ηλεία

Μυστήριο καλύπτει μία υπόθεση ξυλοδαρμού που απασχολεί τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με θύματα δύο άνδρες από την Φλώρινα και δράστες μία ομάδα πέντε ατόμων, εκ των οποίων με τον ένα φαίνεται πως τους συνέδεαν οικονομικές δοσοληψίες. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ όταν τα δύο άτομα από τον ακριτικό νομό βρισκόντουσαν στο τέλος της οδού Αλφειού προς το Τεχνικό Λύκειο όταν, όπως έλεγαν δέχθηκαν επίθεση από πέντε περίπου άτομα με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και νοσηλεύεται.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροσστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων της περιοχής που ενημέρωσαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όπως λένε πληροφορίες, τα δύο άτομα από την Φλώρινα χρωστούσαν γύρω στις 16000 ευρώ στον επικεφαλής της ομάδος που τους επιτάθηκε από αγοροπωλησία αυτοκινήτου και του τα έδιναν σιγά - σιγά.
Όπως έλεγε ο ένας από τους δύο από την Φλώρινα, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα όσα έλεγαν άνθρωποι που βρέθηκαν στο επεισόδιο, τους είχε πάρει τηλέφωνο αυτός στον οποίο χρωστούσαν χρήματα και τους έφερε στην Ηλεία με σκοπό να δουλέψουν από κοινού κάποια μηχανήματα η φορτηγά για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να τους εξοφλήσουν.
Όμως όταν έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Την μυστήρια αυτή υπόθεση καλούνται να λύσουν οι διωκτικές αρχές και να ρίξουν φως στα πολλά σκοτεινά σημεία που έχει.
Υπάρχουν ερωτήματα όπως για το πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους θύματα και δράστες, από τι είδους ακριβώς συναλλαγή προήλθε αυτή η οικονομική οφειλή και με ποιο τρόπο τους έπεισαν να έρθουν από την Φλώρινα στον Πύργο.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.