Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο εορτασμός του πολιούχου της Φλώρινας Αγίου Παντελεήμονα

Τον πολιούχο της Άγιο Παντελεήμονα γιόρτασε η πόλη της Φλώρινας, με σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων στον Μητροπολιτικό Ναό.
Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο σήμερα το πρωί (27/7), ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Αθανάσιος Μπέλτσος, Άρης Αριστείδου και Ευάγγελος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Την παραμονή της εορτής έγινε και η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

7 σχόλια:

  1. Πως δεν έπεσε η εκκλησία; Ο θεός συγχωρεί ή τιμωρεί, και τους φυλάει την έκπληξη για αργότερα; Κι εσύ βρέ ποντικέ, μας τους μοστράρεις πρώτη μούρη! Η αμαρτία δική σου να το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δουλειά έχει ο Άγιος...

    (Με όλο τον σεβασμό προς τα Θεία, αλλά 1 εικόνα = 1000 λέξεις).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPELTSOS !!!!!! MPELTSOS !!!!!!!! MPELTSOS !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΑ.
    ΒΛΕΜΜΑ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ!!! ΕΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
    ΡΕ ΣΥ ΜΠΕΛΤΣΟ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ . ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΣΥ;
    Ο ΔΕ ΒΟΣΚΟΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ. ΒΟΣΚΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που τους βλέπω μαζί, Βοσκόπουλο και Ηλιάδη, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Μίμη για την πολύ όμορφη εικόνα που εμφανίζει, ύστερα από πολλά χρόνια, ο περίβολος με το πάρκο του Διοικητηρίου.
    Το κόστος είμαι βέβαιος ότι είναι πολύ χαμηλό για την περιποίηση του χώρου και δυσανάλογα μεγάλο το όφελος. Είναι όμως πρώτιστα θέμα ευαισθησίας και πρωτεραιοτήτων. Η προηγούμενοι υπεύθυνοι είχαν άλλες πρωτεραιότητες και ο πιο πολυσύχναστος χώρος της πόλης μας, έδινε την αίσθηση της εγκατάληψης και του σκουπιδαριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον 4:20. Ο Ηλιάδης έφερε άλλο αέρα στο Διοικητήριο. Εχουμε μάθει μόνο να λέμε τα αρνητικά...δυστυχώς. Ας πούμε καμμιά φορά και τα θετικά, όπως αυτό που ανέφερε ο προηγούμενος ανώνυμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.