Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το μεγάλο φαγοπότι του πρώην Νομάρχη

Το χοιρινό με τραχανά, οι κεφτέδες με λαχανικά, το μπουγιουρντί και ένα καλό κρασί αξίας… 560 ευρώ, είναι μόνο μερικά από τα «εδέσματα» που ενέκρινε ως δαπάνες η πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση της Φλώρινας.
Δείτε το τιμολόγιο που κόπηκε «επί πιστώσει» στην Νομαρχία της Φλώρινας, στις 15 Απριλίου 2010, την ημέρα που όπως φαίνεται από την προσωπική του κάρτα, έχει τα γενέθλια του ο πρώην Νομάρχης και νυν Δήμαρχος της Φλώρινας, Ιωάννης Βοσκόπουλος.


Ρίχνοντας μια ματιά στο τιμολόγιο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι στους συνδαιτυμόνες άρεσαν πολύ τα «ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙ», από τα οποία παρήγγειλαν 10 μερίδες και μόνο για αυτά πλήρωσαν 45 ευρώ.

Το γεύμα συνοδεύτηκε με πολύ ψωμί, 24 μερίδες, και από οίνο, ερυθρό. Δύο μόνο φιάλες ήταν αρκετές, μόνο που η μία κόστισε 560 ευρώ και η δεύτερη 132.

Το κυρίως πιάτο βέβαια, πάντα με κάθε επιφύλαξη, ήταν το ΡΙΒ ΕΥΕ, που αν δεν ξέρετε ποιο είναι σας το δείχνουμε εμείς. Από αυτό η νομαρχία παρήγγειλε 20 μερίδες που στο σύνολό τους κόστισαν 320 ευρώ. Και όλα αυτά … «ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΗ».

Πηγή: zougla.gr

9 σχόλια:

  1. έλα?? ο Γιάννης ρε!! με τίποτα!! ζωααα ε ζωααα
    τον κάνατε και δήμαρχο.... να γιατί η Φλώρινα δεν θα δει άσπρη μέρα.. όχι γιατί έχει τέτοιους πολιτικούς αλλά τα ζώα που τους ψηφίζουν έχει@!!
    Αλλά….Ν.Δ. ρε το κόμμα πάνω από όλα και ποιος γα…μα την Φλώρινα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BRE KALWS TA PAIDIA...!!!
    KALA TWRA KSYPNISATE PATRIWTAKIA....!!!!
    OTAN VRWMOUSE O TOPOS APO THN REMOULA.....OLOI SFYRIZAN ADIAFORA, MPAS KAI TOUS PETAKSEI KANA KSEROKOKALO ....!!!
    KAI TWRA TON KANAME KAI DHMARXO MAS....!!!
    KANENAS DEN MAS DERNEI MONO H MAL!@#$%KIA MAS!!!!

    XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραψτε κατι και για την γιορτη κεμπαμπιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Υποκρισία θεέ μου!!!!!!!
    Όλα αυτά που Ξ Α Ν Α Β Γ Α Ι Ν Ο Υ Ν τώρα στην φόρα έγιναν το πριν από τις εκλογές διάστημα!!!!!
    Ο Βοσκόπουλος δεν προσπάθησε ποτέ να κρυφτεί, ούτε καν πριν τις εκλογές, λες και ήθελε να αποδείξει πόσο φθηνοί είμαστε, όλοι εμείς οι Φλωρινιώτες που τον επιβραβεύσαμε με το υπερβολικό ποσοστό του 55%!!!!!!!!
    Με αυτό το ποσοστό τον βγάλαμε Δήμαρχό μας και συνοστιζόμαστε το βράδυ των εκλογών να τον συγχαρούμε και να δηλώσουμε ότι συμβάλαμε και εμείς στη μεγάλη νίκη!!!!!!
    Ας μη παριστάνουμε λοιπόν τώρα τις ......μωρές παρθένες!
    Αυτόν τον Δήμαρχο επιλέξαμε διότι......τέτοιος Δήμαρχος μας ταιριάζει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "zougla.gr" από την Αθήνα, ασχολείται με το θέμα επειδή προφανώς το αξιολογεί ως αρκούντως σημαντικό, για να ενδιαφέρει και όλους τους αναγνώστες της στην Ελλάδα και όχι μόνο!
    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (πλην Κρουά-Κρουά) γιατί άραγε δεν το προβάλλουν;
    Καλά ο Μπάμπης, ως "σύντροφος" ασχολείται μόνο με τον Στρατάκη και όσα ακούστηκαν στη δίκη για αυτόν! Ίσως το τριήμερο που κατέθετε ο Βοσκόπουλος......να είχε βγει έξω για κανένα τσιγάρο ρε αδερφέ, αν και νομίζω ότι δεν καπνίζει! Έτσι δικαιολογείται ότι δεν άκουσε τίποτε αρνητικό για Βοσκόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο κόσμο στην νομαρχία είχε. Οικογενειακώς τον ψήφιζαν στη συνέχεια. Αυτός βγήκε δήμαρχος απο ότι περίσσεψε. Την αποχή την θυμάστε;

    Βγήκε γιατί ο μπαμπάς ή η μαμά που τα έτρωγε απο αυτόν, είχε και 2-3 παιδιά, κάτι ξαδέρφια κ.λ.π. και έπρεπε το σόι να στηρίξει αυτόν που τους τάιζε. Δεν χρείαζεται να ψάξετε και πολύ για να δείτε ποιοί είχαν συμφέροντα. Μέχρι Πρέσπα του χρωστούσαν, γιατί είχε στενές συνεργασίες και εκεί (που τις σέρνει για ένα κομμάτι ψωμί μέχρι και σήμερα).

    Φυσικά οι νεότερες γενεές, καταλαβαίνουν πως τώρα δεν έχει νόημα να του μιλούν και να τον πλησιάζουν σαν φίλο (μέχρι χθες ήταν μαγκιά να του μιλούν στον ενικό και ένιωθαν περίφανοι για τα κονέ τους). Γέρασαν οι γονείς τους, βγήκαν στην σύνταξη, έφαγαν ότι έφαγαν, ότι έγινε-έγινε, βγαίνουν πολλά άπλυτα στην φόρα και το πιο αστείο απο όλα είναι, πως παίρνουν το μέρος τώρα αυτών που τον κυνηγάνε για τα "όσα καλά" έκανε στην πόλη.

    Τα πατσαβούρια αυτά τα ξέρουμε οι περισσότεροι, όμως είναι αυτό το εθνικό μας "καθήκον" (το να μην εκθέτουμε αυτούς που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, πατώντας επί πτωματων), που λέει "έλα μωρέ, δεν κάνει να μιλάς έτσι", (αν πας να τους κακολογήσεις-να τους ξεμπροστιάσεις ουσιαστικά).

    Με τέτοια λογική που έχουμε και στηρίζοντας ανθρώπους σαν και αυτούς που περιέβαλαν τον τέως, έκανε ότι έκανε σαν νομάρχης και δεν έδινε λογαριασμό.

    Συγχαρητήρια στον ίδιο λοιπόν, σε αυτούς που τον στήριξαν, στα παιδιά αυτών που τον ψήφιζαν γιατί χρωστούσαν οι γονείς τους και πάνω απο όλα σε εμάς που ζούμε, ανεχώμαστε και ίσως συνεργαζόμαστε με τέτοια άτομα.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτω ο πρώην Νομάρχης!!!
    Ζήτω ο σημερινός Δήμαρχος Φλώρινας!!!
    Ζήτω ο Γιάννης Βοσκόπουλος!!!
    Γ ι α τ ι ;
    Διότι οι Φλωρινιώτες είμαστε για τα...Ζ Η Τ Ω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα φαγητά είναι από τον ΚΟΝΤΟΣΟΡΟ στο Ξινό Νερό, και οι τιμές είναι πραγματικές στον ισχύοντα κατάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης, σε θητείες παλαιοτέρων Νομαρχών του άλλου πολιτικού χώρου, είχαν ακουστεί και συζητηθεί ευρύτατα, χωρίς ποτέ να αποδειχθούν ούτε να ασκηθεί καμία δίωξη: α) Ότι ο νέος (τότε) Νομάρχης κατά την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ζήτησε να αντικατασταθούν οι κουρτίνες και τα χαλιά του (πολύ μεγάλου για όσους το γνωρίζουν) γραφείου του. Οι κουρτίνες και τα χαλιά αντικαταστάθηκαν και μάλιστα τα επέλεξε η ίδια η σύζυγός του. Όταν στις επόμενες εκλογές ο εν λόγω Νομάρχης δεν εξελέγη, φρόντισε ο ίδιος να διευκολύνει τον επόμενο Νομάρη να αντικαταστήσει τα ίδια, μεταφέροντας τα παλιά στο σπίτι του. β) Κομματικά στελέχη που υπηρετούσαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και είχαν την ευθύνη του χειρισμού των περίφημων "ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ", είχαν μεριμνήσει για τον καθημερινόν επιούσιον, απολαμβάνοντας επί μακρόν τα εδέσματα διαφόρων "ΟΥΖΕΡΙ", προπληρώνοντας μάλιστα το λογιαριασμό για ένα μήνα, με την καταβολή στον ιδιοκτήτη ενός - κατά προσέγγισιν - χρημστικού ποσού και προβαίνοντας στην εκκαθάριση στο τέλος του μήνα. Τον επόμενο μήνα ακολουθούσαν το ίδιο πρόγραμμα σε άλλο "ΟΥΖΕΡΙ". Για όλα αυτά ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έκανε καταγγελία. ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν άκουσε το παραμικρό. Παρότι τα συζητούσε και τα σχολίαζε όλη η Φλώρινα. Βέβαια, σήμερα ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.