Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αμύνταιο: οι σύμβουλοι της… πλειοψηφίας δεν πήγαν στη συνεδρίαση

Η προγραμματισμένη για σήμερα 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 6:00μ.μ. συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, για θέματα που έχουν σχέση με τη δημοτική επιχείρηση «Ξινό Νερό» αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης των δημοτικών συμβούλων της… πλειοψηφίας.
Από την πλευρά της μειοψηφίας παρουσιάστηκαν όλοι οι σύμβουλοι ενώ από τη πλευρά της πλειοψηφίας ήταν μόνο ό δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Μωυσιάδης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Η σημερινή συνεδρίαση, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω μη ύπαρξης απαρτίας, είχε σαν θέμα τον ισολογισμό-απολογισμό έτους 2010, τον προϋπολογισμό 2011, καθώς και θέματα τα οποία έχουν σχέση με την πορεία της δημοτικής επιχείρησης (επιλογή ορκωτών λογιστών, συνεργασία με τρίτους για το δίκτυο διανομής, η πορεία της σύμβασης με την εταιρεία «Μαλαματίνα»(;), κλπ.)
Η απουσία σχεδόν όλων των συμβούλων της πλειοψηφίας δημιουργεί ερωτηματικά, επειδή το θέμα της συζήτησης ήταν σοβαρό και λογικά αν είχε υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα έπρεπε να αναβληθεί νωρίτερα η συνεδρίαση.
Μήπως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Λιάσης θα μπορούσε να δώσει μια εξήγηση;

Πηγή: lexovitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.