Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επιστολή Λιάνη στη χθεσινή ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο

Την άρνησή του στο μεσοπρόθεσμο εξέφρασε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης, κατά τη χθεσινή σχετική ψηφοφορία.
Η επιστολή αυτή ωστόσο δεν αναγνώστηκε από το προεδρείο.

11 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ???
    ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είχε χαλάσει το fax στο ξενοδοχείο ρε παιδιά. Μη βαράτε, τι να κάνουμε τεχνολογία είναι αυτη. Ο άνθρωπος πάντως το είχε γράψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΕΙΠΑΛΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ.ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΥΤΗΛΙΣΤΗΣ ΘΕΙΕ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.


    ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμπαθέστατε αναγνώστη (5:07) σε ενοχλούν οι αποκλειστικότητες; Γιατί αν ήσουν πιο προσεκτικός και δεν φορούσες τα "γυαλάκια" σου θα έβλεπες ένα σωρό αποκλειστικότητες (να σου θυμίσω μόνο τον τοπικό πόρο)! Αλλά μάλλον θέλεις να βλέπεις μόνο ότι σε βολεύει, έτσι για μπορείς να σχολιάζεις και εσύ... και αυτό όλο μοιάζει σα να έχεις πατήσει ήδη τη φάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚ, "ΖΟΥΓΚΛΑ GR", "ΝΑΝΤΑΤΑ GR" ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβάμαι ότι ο φίλος μας ο Σουμπασάκος, έχει όλα τα συμπτώματα της νέας νόσου με την κωδική ονομασία "Σαμαρίτιδα". Η νόσος αυτή εκδηλώνεται με την παράλληλη δράση δύο φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους ιών, με την επιστημονική ονομασία "Σαμαράς", εξ ου και το όνομα της νόσου: "Σαμαρίτιδα". Ο πρώτος τον ιών, "Σαμαράς"(Αντώνης), προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή, και ο δεύτερος "Σαμαράς"(Νίκος) χτυπάει στην καρδιά, προκαλώντας ανυπέρβλητα προβλήματα κύρια στον εγκέφαλο του ασθενή!
    Τα πλέον συνήθη συμπτώματα της νόσου είναι οι ζαλάδες, ναυτία και κύρια έντονες διαταραχές κατά τον ύπνο και φοβικά σύνδρομα! Συνιστάται να αποφεύγεται η χρήση του ονόματος Σαμαράς το οποίο με το άκουσμά του προκαλεί εφιάλτες και πανικό! Η μόνη θεραπεία που συνιστούν οι ειδικοί είναι η αποφυγή από κάθε τι που θυμίζει εκλογές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ. ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 9.Ο2 Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ.ΘΑ ΦΟΒΗΘΗ ΤΗΝ ΚΟΥ...Α ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΗ Η ΚΟΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κότα ο Σαμαράς ή ο Λιάνης που πάντα έκοβε και έραβε το ψηφοδέλτιο όπως τον βόλευε ώστε να μην έχει δυνατούς πολιτικούς αντιπάλους;
    Εκτός κι αν θεωρείς το Σουμπασάκι "δυνατό χαρτί", οπότε να το κοιτάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ/.ΤΕΤΙΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.