Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Την 26 Ιουνίου 2011, πραγματοποιήθηκαν ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός του 4ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.
Για το έτος 2011, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, δεύτερη η Ομάδα ΔΙΑΣ, τρίτη η ομάδα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και τέταρτη η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ’ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
Πριν από αυτές τις βραβεύσεις, η Ένωση απένειμε τιμητική πλακέτα στον συνάδελφο κ. Αναστάσιο ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ γιατί με την «εφημερίδα» του «ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ» κάλυψε δημοσιογραφικά και με πολύ όμορφο τρόπο το 4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου. Την τιμητική πλακέτα την απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. ΜΑΝΟΣ Κωνσταντίνος.
Έπειτα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο, ο οποίος πρόσφερε με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στην όλη διοργάνωση του Τουρνουά και κάλυψε φωτογραφικά όλους τους αγώνες. Την τιμητική πλακέτα την απένειμε ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσής μας κ. ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ Στυλιανός.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας, Ταξίαρχο ε.α. κ. ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο για την αμέριστη συμπαράστασή και βοήθειά του στο να θεσμοθετηθεί το Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Την τιμητική πλακέτα την απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης.
Τέλος βραβεύτηκε ο Διαιτητής των αγώνων, συνάδελφος ΜΟΥΛΑΣ Αναστάσιος, ο οποίος «σφύριξε» όλους τους αγώνες του Τουρνουά με διάθεση, μεράκι και πολύ υπομονή. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. ΔΟΥΝΑΣ Ιωάννης.
Στην ομάδα που τερμάτισε 4η και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου απονεμήθηκε από τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΕΥΓΕΝΙΑΔΗ Στυλιανό μία αναμνηστική πλακέτα για τη διάκρισή της.
Στην ομάδα που τερμάτισε 3η και συγκεκριμένα στο Τ.Σ.Φ. Κρυσταλλοπηγής απονεμήθηκε από τον Ταμία της Ένωσης κ. ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Παντελή αναμνηστική πλακέτα.
Στην ομάδα που τερμάτισε 2η και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙΑΣ απονεμήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. ΜΠΑΡΟ Γεώργιο αναμνηστική πλακέτα.
Τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές και συγκεκριμένα στο Τ.Σ.Φ. Πρεσπών, έγινε από τον Αναπληρωτή του Αστυνομικού Διευθυντή της Α.Δ. Φλώρινας, Αστυνόμο Β΄ κ. ΑΝΑΔΙΩΤΗ Ελευθέριο.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά το Πρατήριο υγρών καυσίμων των Ν. ΣΤΕΡΓΙΟΥ και Χ. ΖΑΡΟΥ Ο.Ε., το οποίο βρίσκεται στο Πλατύ - Πρεσπών, για την οικονομική βοήθειά τους, η οποία συνέβαλλε στην πραγματοποίηση του 4ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί επίσης, την κ. ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΟΥ Παρέσα για την βοήθειά της στη χορήγηση πρώτων βοηθειών όπου χρειάστηκε, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες ΜΑΝΟ Παντελή και Γεώργιο και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά και την άψογη εξυπηρέτησή τους.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά την όλη διοργάνωση και τους φιλάθλους, συναδέλφους και μη, που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Δύσκολη εποχή διάλεξε η ΠΑΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά. Προσοχή κύριε Αστυνομικέ διευθυντά, να μη δούμε και το όνομά σας μεταξύ των υπόπτων για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρα από κάθε αστείο, παλαιότερα διεξάγονταν πρωτάθλημα (όχι μόνον ποδοσφαίρου) μεταξύ όλων των δημοσίων υπηρεσιών (και όχι μόνον)του νομού. Σήμερα, δυστυχώς μόνον η Αστυνομία συνεχίζει. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φιέστα τι εγινε? Που ιταν οι επισημοι?
    Η΄λογω κρισης το κάνατε εσωτερική υπόθεση?
    Που ειναι οι παλιες καλες εποχές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.