Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Απόλυτα επιτυχημένα τα «Παρχάρια 2011»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και του Συλλόγου Ποντίων « Αργοναύτες» Κολχικής, στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Ιερού ναού της Αναλήψεως του Κυρίου, στην κοινότητα Αγίου Βαρθολομαίου, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011.
Μετά τον εκκλησιασμό έγινε ενημέρωση για την αναβίωση του εθίμου από την κυρία Β. Κατικαρίδου, επίδειξη παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων από τις κυρίες των συλλόγων, εμφάνιση χορευτικών, έκθεση φωτογραφίας και ακολούθησε ολοήμερο υπαίθριο πανηγύρι. Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι θα γίνει θεσμός και στο νομό μας.

3 σχόλια:

  1. Δείτε επίσης

    http://www.vartholomi.gr/?p=1114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΟΛΧΙΚΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΤΛΠ, ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΝΤΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ ... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ/ΔΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα πρώτα συγχαρητήρια σε όσες και όσους "έτρεξαν" για την υλοποίηση της ιδέας.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανώνυμο 10:38. Αγαπητοί κύριοι και κυρίες ανοιχτείτε στη νεολαία, στρώστε το δρόμο για να έρθουν νέα παιδιά και μετά φύγετε. Ανοίξτε τις εκδηλώσεις σας σε όλον τον κόσμο και συνδέστε τες με άλλες παράλληλες.

    Λόγου χάρη, τα "Παρχάρια" μπορούν να συνδεθούν με αγώνες moto cross στην πίστα που διαθέτει ο Άγιος Βαρθολομαίος.

    Για του χρόνου, πέστε στους νέους να φτιάξουν έναν online διαγωνισμό για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, π.χ. τα παρχάρια στον Πόντο, φέρτε ασύρματο internet στην τοποθεσία και καλέστε τη νεολαία να έρθει με τα laptops εκεί για να συμμετάσχει.

    Η τοποθεσία είναι εξαιρετικός μανιταρότοπος. Για κοιτάξτε το κι αυτό λιγάκι. Π.χ. μπορείτε να οργανώσετε μανιταρογνωσία - μανιταρογευσία, να καλέσετε τον Γιωργο τον Κωνσταντινίδη ο οποίος, εκτός της γνωστικής μαγείας που προσφέρει, είναι και καλός οργανοπαίχτης.

    Γίνετε πιο hi-tech. Εντάξει όλα αυτά που γίνονται μέχρι τώρα, αλλά εμείς θέλουμε φρεσκαδούρα, αλλαγή, νέα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.