Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το Transnatura - Horse Riding στο Σκλήθρο

Το «TRANSNATURA- HORSE RIDING», πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου σε μια από τις φάρμες - μέλη της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου.
Πρόκειται για μια πανελλήνια συνάντηση των φίλων της ελεύθερης ιππασίας, οι οποίοι καταφθάνουν στην περιοχή με τα άλογά τους για να απολαύσουν μεταξύ των άλλων, εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν στην ιππασία, πορείες στα κατάφυτα μονοπάτια της περιοχής, ενώ τους δίνεται και η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους και να ανταλλάξουν απόψεις για το ξεχωριστό αυτό άθλημα.
Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2010 στη φάρμα ελεύθερης ιππασίας NORTH STAR, στο Ξινό Νερό, με 80 περίπου έφιππους συμμετέχοντες, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από το μοναδικό φυσικό τοπίο, όσο και από την άριστη διοργάνωση.
Το «TRANSNATURA- HORSE RIDING 2011» διοργανώνεται από την Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου (Αμυνταίου) και το Δήμο Αμυνταίου στις 27, 28 & 29 Μαΐου, στη φάρμα ιππασίας και δραστηριοτήτων υπαίθρου ΑΡΤΕΜΙΣ Ο.Ε. στο Σκλήθρο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Παρασκευή:
Ημερίδα για τη Θεραπευτική Ιππασία (17:00- 20:00, Πνευματικό Κέντρο Σκλήθρου)
Σάββατο:
- Σεμινάριο για την Εκπαίδευση των αλόγων, με τον Franklin Levinson 11:00- 17:00 (Φάρμα ιππασίας "ΑΡΤΕΜΙΣ", Σκλήθρο)
- Περισυλλογή μανιταριών στους πρόποδες του Βιτσίου, 18:00-20:00 (σημείο εκκίνησης- Φάρμα ιππασίας "ΑΡΤΕΜΙΣ", Σκλήθρο)
- Γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα "Τ' αηδόνια" 21:00 (Φάρμα ιππασίας "ΑΡΤΕΜΙΣ", Σκλήθρο)
Κυριακή:
Πορεία ελεύθερης ιππασίας 24ων χιλιομέτρων στα ορεινά «μονοπάτια των ανταρτών», 10:00-18:00 (σημείο εκκίνησης- Φάρμα ιππασίας "ΑΡΤΕΜΙΣ", Σκλήθρο)
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου
T: 23860 24333
E: info@eovitsiou.gr
Url: www.eovitsiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.