Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Με τη σημαία των Σκοπίων η Φλώρινα στο internet!

Με τη σημαία των Σκοπίων εμφανίζεται η Φλώρινα σε γνωστή ξένη ιστοσελίδα μετεωρολογικών προγνώσεων. Παρότι, το site την ονοματίζει ως "Florina, Greece", η σημαία με την οποία την έχει καταχωρημένη, είναι αυτή των Σκοπίων! Είναι τυχαίο γεγονός ή ακόμη μια σκοπιανή πρόκληση;
Το θέμα έβγαλε πρώτο το apolitistosteki.blogspot.com.
Η σελίδα εδώ: http://www.weather-forecast.com/locations/Florina/forecasts/latest
e-mail για τα σχετικά: weatherfore@gmail.com

5 σχόλια:

  1. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, παρακαλώ συνδέστε το παρόν δημοσίευμα με σχετικό δημοσίευμα της Τρίτης 17 Μαΐου 2011, με τίτλο: "Τι είχαμε, τι χάσαμε;" Στη συνέχεια συνδυάστε τα δύο (2) δημοσιεύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βάλουμε κι εμείς στο Μοναστήρι των φύρομ μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και πατσίσαμε...η γνωστή προπαγάνδα των σκοπίων μέσα απο το ίντερνετ κι αλλου αντιμετωπίζεται μόνο με τα ίδια τα "σημαιάκια τους....ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απευθυνθείτε για το θέμα στην Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας για να το επιλύσει με την συνδρομή του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου και της ΑΝΦΛΩ! Τώρα που γυρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γι΄αυτό φταίει ο Βοσκόπουλος;
    Αυτός ο πόνος της ήττας στις Δημοτικές είναι αγιάτρευτος. Δε θα σας ευχηθώ όμως περαστικά. Δεν πρέπει να σας περάσει γιατί έχει πολύ πλάκα και διασκεδάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βάλτε καμία χάντρα θαλασσιά στον Βοσκόπουλο για να μην τον ματιάξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.