Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Elite Volleyball Camp 2011

Φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το ELITE VOLLEYBALL CAMP στις εγκαταστάσεις του Ε.Γ. Μίκρας - Θεσσαλονίκης. Κάθε μέρα από 25 μέχρι 31 Ιουλίου (7ήμερο πρόγραμμα), αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 11-23, προπονούνται βάση των αναγκών τους από τις 9π.μ. μέχρι τις 6:30π.μ. Η ομάδα των προπονητών που σχεδίασε και εφαρμόζει το ειδικό προπονητικό πρόγραμμα, αποτελείται από τους:
Κυριάκο Καμπερίδη (Προπονητή Πετοσφαίρισης, Κ.Φ.Α.), Δρ Κωνσταντίνο Χατζηνικολάου (Προπονητή Πετοσφαίρισης, Κ.Φ.Α.), Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο (Προπονητή Πετοσφαίρισης, Κ.Φ.Α.), Μαρία Ντολοπούλου (Προπονήτρια Πετοσφαίρισης, Εκπαιδεύτρια προπονητών τής FIVB), αλλά και από ομάδα επιστημονικών συνεργατών (φυσικοθεραπευτής, ψυχολόγος) οι οποίοι θα υποστηρίζουν τους αθλητές συνεχώς.
Στο EVC 2011 θα υπάρξουν προσκεκλημένοι προπονητές και αθλητές διεθνούς επιπέδου.
Η εκπαίδευση των αθλητών/τριών, ανάλογα με την προπονητική εμπειρία και ειδικότητα τους, εστιάζεται σε όλα τα συστατικά του παιχνιδιού (τεχνική και τακτική) με έμφαση στην τεχνική εκτέλεση όλων των αγωνιστικών κινήσεων.
Η υψηλού επιπέδου αθλητές-τριες συμμετέχουν σε ανεξάρτητο πρόγραμμα εξατομικευμένης προπόνησης!
Παρέχεται υψηλού επιπέδου προπόνηση με σκοπό τη βελτίωση των κινητικών, αντιληπτικών και γνωστικών δεξιοτήτων του/της κάθε αθλητή/τριας. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες στην προπόνηση προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις κλασσικές τεχνικές εξάσκησης με νέες, ώστε να αυξήσουμε την απόδοση του αθλητή.
Το κύριο συστατικό αυτού του εντατικού προπονητικού προγράμματος είναι ο συνδυασμός της σωστά εφαρμοσμένης τεχνικής στις τακτικές απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Εντός γηπέδου εκτός από το καθαρά προπονητικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς τεχνικής δεξιοτεχνίας, αγώνες πετοσφαίρισης.
Εκτός γηπέδου οι αθλητές/τριες συμμετέχουν σε συνεδρίες θεωρητικής κατάρτισης από προσκεκλημένους ομιλητές.
Αναμένουμε αθλητές/ τριες από την Ελλάδα και το έξωτερκό, που ενδιαφέρονται σοβαρά να συμμετάσχουν σε υψηλού επιπέδου συστήματα προπόνησης.
Θετική στάση και ήθος στην προπόνηση είναι συστατικά που θα πρέπει να έχουν όσοι το επιλέξουν!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.elitevolleyballcamp.gr ή στειλτε email στο info@elitevolleyballcamp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.