Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Λειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Μετά από την απαραίτητη συντήρηση και καθαρισμό του χώρου, ξεκίνησε η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φλώρινας για το έτος 2011.
Το Πάρκο μπορεί πλέον να δεχτεί επισκέπτες, με σκοπό την ανάπτυξη της συνείδησης της κυκλοφοριακής αγωγής των παιδιών του Δήμου Φλώρινας.
Ήδη το πάρκο έχουν επισκεφθεί σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φλώρινας και συγκεκριμένα σχολικές μονάδες από το Αμύνταιο και τη Φλώρινα. Οι επισκέψεις των σχολικών μονάδων ξεκίνησαν στις 02 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιουνίου 2011.
Παράλληλα, ο χώρος έχει παραχωρηθεί για συγκεκριμένες ημερομηνίες στον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας για την ενημέρωση των αθλητών του.
Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ύστερα από αιτήματα των πολιτών, θα είναι ανοικτό για τη χρήση των Δημοτών από την 01 Ιουνίου καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 21:00, κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημερομηνία ίδρυσης και λειτουργίας του.

2 σχόλια:

  1. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε. Τόσα χρόνια το συνηθίσαμε κλειστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.