Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ “Παγκράτιον” και το καράτε της Φλώρινας

Έγιναν στην Κατερίνη, οι αγώνες επιλογής για τους αγώνες regions του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος περιοχών, στην Άγκυρα της Τουρκίας. Εκεί το Ελληνικό καράτε θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα 7 αθλητών εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο δικός μας Κων/νος Τσομπανόπουλος.
Ο Κων/νος λοιπόν, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στους αγώνες επιλογής ανάμεσα σε 10 αθλητές, στην κατηγορία των νέων, από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, πήρε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των νέων και έτσι θα είναι παρών στην Τουρκία εκπροσωπώντας το καράτε της Φλώρινας και διαφημίζοντας περίτρανα την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο υπό την καθοδήγηση του Προπονητή Κορομπίλη Γεώργιου.
Ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης ο οποίος έλαβε και αυτός μέρος στους αγώνες επιλογής δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο καταλαμβάνοντας την 4η θέση ανάμεσα σε 20 αθλητές στην κατηγορία των εφήβων μιας και η θέσης ήταν τρεις.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (Πρόεδρος): Τα λόγια είναι περιττά, εδώ μιλάνε τα έργα. Κάποτε μιλήσαμε για τους αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” και για την σοβαρή δουλειά που γίνετε εδώ και μια 10ετία, και κάποιοι βιάστηκαν να μας “λιθοβολήσουν”, τώρα εδώ και 2 χρόνια σχεδόν σε όλες της διεθνείς διοργανώσεις κάποιος από τους αθλητές του συλλόγου είναι παρόν, και τιμά την Φλώρινα. Ίσως ακουστεί εγωιστικό αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω πως όταν μιλάμε για καράτε στην Φλώρινα εννοούμε Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”.
Τώρα έχουμε τον επόμενο στόχο μας το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων ( 13 έως 17) στο Λουτράκι, εκεί αν όλα πάνε καλά – θα σας το αποκαλύψω – ίσως ο σύλλογος έχει 5 αθλητές στην αποστολή.
Να κλείσω ευχόμενος καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο, και εμείς σαν διοίκηση του συλλόγου θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η σημαία του συλλόγου και της Φλώρινας να ανέβει πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.