Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Φλώρινας

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του e-vevi.blogspot.com, την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας υπέβαλε στο Δ.Σ. ο κ. Γρηγόρης Σαπουντζής, στην προχθεσινή τεταμένη συνεδρίαση του οργάνου.
Προσπάθεια να τον μεταπείσει και να αναθεωρήσει την απόφασή του έκανε το μέλος της Διοίκησης κ. Αλέκος Ακριτίδης, αλλά ο κ. Σαπουντζής ήταν ανένδοτος στην απόφασή του. Η παραίτησή του έγινε τελικά δεκτή από το ΔΣ και σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης τις επόμενες ημέρες θα γίνει η εκλογή νέου προέδρου. Ο λόγος της παραίτησης που επικαλέσθηκε, σύμφωνα με τις πηγές μας, είναι τα προβλήματα που δημιουργεί με την συμπλήρωση των δηλώσεων καλλιέργειας (ΟΣΔΕ) των αγροτών και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, συγγενικό του πρόσωπο.

Πηγή: e-vevi.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Na doume pote tha deixei euthixia kai na pataitithei o proedros tis EAS Amyntaiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ;;;
    ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ "ΜΕΓΙΣΤΑ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους! Στην εποχή της ρεμούλας, του τυχοδιωκτισμού και των "λαμογιών", βρέθηκε συνάνθρωπός μας κατέχων δημόσια (αιρετή) θέση, με συναίσθηση του καθήκοντος και καθαρή συνείδηση. Λαμπρό παράδειγμα προς μίμησιν. ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο "αγρότης" Σαπουντζης που παιρνει 4000 ευρω απο τη ΔΕΗ μισθό αποφασισε να παραιτιθεί απο την ΕΑΣ. Κατι βρωμαει εδω. ισως τις επομενες βδομαδες μαθουμε την πραγματικη αιτια.
    ο καχυποπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που ήταν στην ΕΑΣ ήταν σαν να μην ήταν. Και που παραιτήθηκε τι έγινε βρε παιδιά; Εθνική τραγωδία; Άντε στο καλό να πάει. Και να μην γυρίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.