Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Νικήτρια η ΔΑΚΕ στο σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας

Η παράταξη της ΔΑΚΕ ήταν η νικήτρια των εκλογών του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, που διεξήχθησαν την περασμένη Πέμπτη.
Η ΔΑΚΕ συγκέντρωσε 200 ψήφους κατακτώντας και 4 έδρες. Ακολούθησε η ΠΑΣΚ με 170 ψήφους και 3 έδρες και η ΕΣΑΚ – ΔΕΕ με 33 ψήφους και καμία έδρα. Στις εκλογές ψήφισαν 417 άτομα και βρέθηκαν 403 έγκυρα ψηφοδέλτια και 14 λευκά – άκυρα.
Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν οι: Ιωάννης Μπάτσιος, Ξανθίππη Παρασχάκη, Γεώργιος Ρίσης, Σοφία Μουρατίδου (από τη ΔΑΚΕ), Κωνσταντίνος Γέρου, Άννα Γροσδάνη και Αναστασία Μαζαράκη (από την ΠΑΣΚ).
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Τριανταφυλλίδης Λεωνίδας, Ρωμανίδης Μιχάλης (από τη ΔΑΚΕ) και Θωμάς Κωνσταντίνος (από την ΠΑΣΚ).
Τέλος, για την 80η γενική συνέλευση της Δ.Ο.Ε. εκλέγονται οι: Αντωνιάδης Αναστάσιος, Μπάτσιος Ιωάννης (από τη ΔΑΚΕ), Τσολοπάνης Κωνσταντίνος και Τσούλης Θωμάς (από την ΠΑΣΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.