Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Λαϊκή Συσπείρωση: Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλο τον λαό σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο και ώρα 11 πμ στην Κεντρική Πλατεία Φλώρινας.
Μόνο ο λαός με τον συνειδητό, οργανωμένο, στοχευμένο του αγώνα μπορεί να βάλει φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ για ακόμα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που θα εγκαθιδρύσουν έναν εργασιακό μεσαίωνα. Αρνούμαστε την νέα φοροεπιδρομή. Απαιτούμε μέτρα στήριξης των λαϊκών οικογενειών.
Γνωρίζουμε ότι και τα μέτρα υποβάθμισης της Φλώρινας δεν είναι παρά η εξειδίκευση της ίδιας αυτής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν δεν θίξει τον ίδιο τον πυρήνα αυτών των επιλογών.
Διεκδικούμε:
-Να μη κλείσει καμία Σχολή, κανένα σχολείο. Αγώνας για ενιαία δημόσια δωρεάν παιδεία. Αναβάθμιση σπουδών και στήριξη των φοιτητών.
- Να λειτουργήσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ η σιδηροδρομική γραμμή χωρίς να μεταφερθεί ούτε ένα Ευρώ στις πλάτες των πολιτών
- Να μη καταργηθεί ούτε συγχωνευθεί το Νοσοκομείο ή κλινικές του. Να καταργηθεί το χαράτσι των εξωτερικών ιατρείων. Άμεση στελέχωση και στήριξη του νοσοκομείου.
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Δεν περισσεύει κανείς, δεν περισσεύει ώρα

2 σχόλια:

  1. Διαπιστώνοντας ότι σε όλη την Ευρώπη αναπτύχθηκε κίνημα αγανακτισμένων που τους αγνοεί - αφού δεν μπορού να το καπελώσουν - οργάνωσαν άμεσα κινητοποίηση δική τους για να μη μείνουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Αφήστε τους να ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως θυμασαι φιλε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ [εστω και 20 ατομα -οπως σιγουρα εχεις σχολιασει]...Πως θα μεινουν λοιπον
    ...εκτος πολιτικου παιχνιδιου.
    Οι αγανακτισμενοι ποτε μπηκαν στο πολιτικο παιχνιδη.Οταν ο κομπος στο χτενει...εσπασε ολα
    τα δοντια.
    Αει χαααααααααααα...σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.