Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βασίλης Χατζηπαναγής: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει»

 

«Οι ομάδες της Super League πρέπει να εμπιστευτούν τα Ελληνόπουλα, γιατί χωρίς αυτά στο μέλλον δε θα έχουμε ούτε Εθνική ομάδα» δήλωσε σήμερα από το Αμμοχώρι ο Βασίλης Χατζηπαναγής.
Ο μεγαλύτερος, κατά πολλούς, Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε επίσης πως «ευτυχώς σύμφωνα με τα νέο νόμο του Πλατινί θα υπάρξει περιορισμός ως προς τη συμμετοχή γηγενών και ξένων παιχτών σε κάθε ομάδα».




Ο «Βάσια» βρέθηκε στη Φλώρινα με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Φλώρινας, που διοργανώνει σήμερα και αύριο ο «Απόλλων» Αμμοχωρίου, για το οποίο δήλωσε πως «είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο Αμμοχώρι. Εύχομαι στα παιδάκια καλή επιτυχία και να αγαπούν αυτό που κάνουν».
Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: ΠΑΣ Φλώρινα, Ερμής Αμυνταίου, Ελπίδες Φλώρινας, Σιταριά, Μελίτη, Απόλλων Αμμοχωρίου, Αγία Παρασκευή και Φιλώτας, με περίπου 250 παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.