Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Φλωρινιώτικες τουριστικές ευχαριστίες!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπάτσιο Ιωάννη, ιδιαίτερο του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδη Στάθη, ο οποίος διοργάνωσε τουριστική εκδρομή εκπαιδευτικών στην Κωνσταντινούπολη περιφρονώντας τα τουριστικά γραφεία της πόλης μας, θεωρώντας τα αναξιόπιστα ώστε να αναλάβουν την διοργάνωση της εκδρομής.
Σε μια περίοδο που ο νομός Φλώρινας μαστίζεται από την ανεργία, την οικονομική κρίση και την αθρόα αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης από την γειτονική F.Y.R.O.M., τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται το λιγότερο ατυχείς.
Προτιθέμαστε να σας διαθέσουμε δωρεάν τα τουριστικά μας λεωφορεία, ώστε στις ερχόμενες εκλογές να μεταφέρετε τους ψηφοφόρους σας από τους γειτονικούς νομούς. Σε αυτή την μεταφορά σίγουρα θα είμαστε αξιόπιστοι.
 
Limnisios

14 σχόλια:

  1. AYTO SAS ENOXLISE???
    EDV ENTYPA AFISES KAI OTI ALLO 8ES KANOYN EKTOS FLORINAS!!!
    AKOMA KAI AYTOI POY FONAZOYN THN DIAFHMHSH TOYS THN EXOYN SE ALLA RADIOFONA KAI EFHMERIDES EKTOS FLORINAS!
    AS KA8HSOYME STHN MIZERIA KAI NA MH DIAMARTHROMASTE.O KANTIOTHS EFALE TON STAYRO HKSERE OTI MIA MERA UA BALOYME MONOI MAS THN TAFOPLAKA!
    EYXARISTW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως απο τα ωραιοτερα σχολια που εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο!!!Τα λεει ολα.Ευγε στον ανωνυμο 5:05.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, οι καιροί είναι πονηροί, η κατάσταση δύσκολη, όλοι και όλα μας φταίνε. Δεν διαφωνώ για την κριτική που ασκείται και αφορά τις πρακτικές των ανθρώπων που ανήκουν και υπηρετούν τα κόμματα, αποκομίζοντας βεβαίως προσωπικά οφέλη.
    Όμως, ο Limnisios θα έπρεπε να φροντίσει να μάθει γιατί ο πρόεδρος του Συλλόγου των Δασκάλων επέλεξε ένα τουριστικό γραφείο από τη Νάουσα για να κάνει μια πενθήμερη εκδρομή.
    Η διοργάνωση της εκδρομής καταρχήν ανατέθηκε σε τουριστικό γραφείο της πόλης μας, συμφωνήθηκαν οι τιμές, άρχισαν οι προκαταβολές και κάπου εκεί, ο πράκτορας ανακοίνωσε ότι η εκδρομή κοστίζει περίπου 24 ευρώ περισσότερο ανά άτομο. Θα μου πείτε "σιγά το ποσό!" Συμφωνώ. Αλλά 24Χ70 άτομα περίπου που συμμετέχουν στην εκδρομή μας κάνει 1680 ευρώ. Εδώ λοιπόν διαφωνώ. (Πώς συμβαίνει και ποτέ τα νέα δεν είναι ευχάριστα, π.χ. "24 ευρώ λιγότερα"). Για ένα τουριστικό γραφείο της πόλης που έχει διοργανώσει μερικές δεκάδες εκδρομές στην Πόλη, η εκ των υστέρων ανακοίνωση της αυξημένης τιμής μάλλον δεν δικαιολογείται.
    Θα μπορούσε βέβαια ο πρόεδρος να πάει σε άλλο τοπικό πρακτορείο. Ίσως εδώ μπορούμε να του ζητήσουμε "τα ρέστα". Αλλά θα πρέπει να ζητάμε "τα ρέστα" και από επαγγελματίες του τόπου μας που ενεργούν χωρίς συναίσθηση του ρόλου τους, πολλές φορές με έπαρση, αλαζονεία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Θα μου πείτε αυτά συμβαίνουν παντού. Δεν διαφωνώ. Εμένα όμως με πονάει που συμβαίνουν στον τόπο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από λίγες ημέρες τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου έκλεισαν ενδεικτικά τα συνόρα διαμαρτυρόμενοι για το ότι οι Φλωρινιώτες ψωνίζουν από το γειτονικό Μοναστήρικλπ,κλπ.
    Την επομένη της διαμαρτυρίας κάποια απο τα μέλη αυτά βρίσκονταν στην αγορά της γείτονος με ψώνια.
    Επομένως άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 26 Απριλίου 2011 9:27 μ.μ. πες ονοματα...γιατι για το λες κατι θα ξερεις η??? Επομένως άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΡΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΣΤΕ.... ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΤΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΦΕΣ ΦΡΕΝΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ 3.30? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΤΟ ΑΠΛΟ 7 ΕΥΡΩ? OYTE ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΣΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ . ΔΩΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι...οι μισοί ταβερνιάρηδες είναι σταθεροί πελάτες στο παζάρι της γειτονικής πόλης...Οι βενζινοπώλες που διαμαρτύρονται για την πτώση του τζίρου της βενζίνης εισάγουν pellets από το ίδιο κράτος και τα πουλάνε εδώ σε υψηλότερη τιμή...Ο καφές 3 ευρώ...Αν είχε θάλασσα ίσως έφτανε τα 5!!!
    Το άρθρο σας "η πόλη της σιωπής " τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΥΞΗΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!! ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : ΑΝ Ο ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπάμαι πολύ μα η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είναι ΚΑΝΟΝΑΣ και όχι εξαίρεση στην πόλη μας. Πολύ καλά έκαναν οι δάσκαλοι και επέλεξαν ξένο τουριστικό γραφείο για την εκδρομή τους εφόσον η προσφερόμενη τιμή ήταν χαμηλότερη.Καιρός να αλλάξει η νοοτροπία της αρπαχτής και του γρήγορου κέρδους εις βάρος των άλλων….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτάνει πλέον με τους επαγγελματίες της πόλης μας αυτοί γιατί δεν σκέφτονται το επάγγελμα τους και να γίνουν πιο σωστοί και συνεπείς στις συμφωνίες τους.
    Έτσι έχουν διώξει όλους τους Φλωρινιώτες από την Φλώρινα και την αγορά της.
    Και στο κάτω κάτω τι δουλειά έχει ο κύριος Μπάτσιος δεν αποφασίζει μόνος του υπάρχει Δ.Σ. του συλλόγου και αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή του πρακτορείου μιας και αθέτησε την αρχική συμφωνία. Ο σύλλογος είχε όλη την καλή διάθεση να στηρίξει την τοπική αγορά αλλά αυτοί βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους με τις παπατζίδικες συμφωνίες που κάνουν νομίζοντας ότι όλοι οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο.
    Ας πάψει λοιπόν το πρακτορείο να προσπαθεί να μεταθέτει τις ευθύνες του αλλού και να κάνει διάφορα σενάρια για να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά του.
    Δεν συμφωνώ με την δικαστική οδό που προτίθεται να ακολουθήσει ο πρόεδρος διότι όλοι γνωρίζουν τα γεγονότα και θεωρώ ότι είναι περιττό να ασχολείται παραπέρα με το γεγονός.
    Υ.Γ. Δεν είμαι υποστηρικτής ούτε του κ. Μπάτσιου αλλά ούτε του κ. Κων/νιδη και μάλιστα έχω έρθει πολλάκις μαζί τους σε σκληρή αντιπαράθεση διότι ανήκω ενεργά πολιτικά σε διαφορετικό πολιτικό φορέα αλλά το σωστό και το δίκαιο να λέγετε και όχι να εορούνται ανακρίβειές και κακόβουλες δημοσιεύσεις για να κουκουλώσουν την ανεπάρκεια τους ορισμένοι επαγγελματίες.
    Μέλος Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και οφείλουμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις:
    Η καταγγελία που εστάλη από τον αναγνώστη με το ψευδώνυμο «Limnisios» σε πολλά blogs, δεν έχει δημοσιευτεί αυτούσια καθώς μετά την αρχική ανάρτηση και τον προσεκτικότερο έλεγχο του κειμένου, παραλείψαμε μία συγκεκριμένη έκφραση.
    Το γεγονός ότι δημοσιεύτηκε η συγκεκριμένη καταγγελία, δε σημαίνει και ότι μας βρίσκει σύμφωνους ή ότι την οικειοποιούμαστε.
    Και βέβαια, για το θέμα αυτό έχουν δοθεί οι απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινίσεις από όσους θεώρησαν ότι θίγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΠΟΝΤΙΚΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ(ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ) ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΤΣΚΑ ΣΟΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ....ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ LIMNISIO....ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ (ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για πες μου αγαπητέ (1:29) πότε υπήρξε επιστολή και δε δημοσιεύτηκε; Γνωρίζεις κάτι ή απλά λες για να πεις; Και επειδή δείχνεις να ξέρεις πολλά δε μας τα λες και εμάς να τα μάθουμε; Ή μήπως έχει λερωμένη τη φωλίτσα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.