Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έκκληση Παπαϊορδανίδη προς τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα τη Δευτέρα 2-5-11 τα ΚΤΕΛ θα απέχουν από την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων. Αιτία αυτής της αποχής είναι η καθυστέρηση πληρωμής για τα συμφωνηθέντα μισθώματα.
Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη οδήγησε τους μετόχους σε δεινή οικονομική κατάσταση. Η παράταξή μας αντιλαμβάνεται απόλυτα το δίκαιο των αιτημάτων τους. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα τους να απέχουν από την εκτέλεση των δρομολογίων, αφού αναιτιολόγητα καθυστερεί η πληρωμή τους.
Παρόλα αυτά κάνουμε έκκληση, να συνεχίσετε το λειτούργημά σας. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που σας διακρίνει και με δεδομένη την έναρξη των εξετάσεων στο αμέσως επόμενο διάστημα, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στην έκκλησή μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων".

1 σχόλιο:

  1. Άσε τα λόγια Παπαιορδανίδη και τις εκκλήσεις. Έκκληση πρώτα να κάνεις στην κυβέρνηση σου, στο ΠΑΣΟΚ του μνημονίου. Τα δάκρυα δε φτάνουν. Να πας στα Υπουργεία και σε αυτούς από το ΠΑΣΟΚ που σου έδωσαν το χρίσμα και να φέρεις αποτέλεσμα. Είναι ντροπή το ψαλίδι σε δεδουλευμένα μεροκάματα. Με μια ανακοινωσούλα δεν ξεμπερδεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.