Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Διακόπτουν τη μεταφορά των μαθητών τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει με τη μεταφορά των μαθητών από την προσεχή Δευτέρα 2 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγουν και πάλι τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Φλώρινας Α.Ε. «από 2 Μαΐου 2011 βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία, λόγω μη εξόφλησης των οφειλόμενων από το Κράτος ποσών του έτους 2010 και του πρώτου τριμήνου του 2011. Το κόστος της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών (πετρέλαια, μισθοί, συντήρηση λεωφορείων κλπ) είναι τεράστιο και το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουμε περιέλθει από τέτοιες οφειλές δεν μας επιτρέπει να το επωμιστούμε, λόγω έλλειψης χρημάτων».
Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σαράντης Γεωργακόπουλος.

6 σχόλια:

  1. mpravo panta tetoia... are elladara.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META TΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΩΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΒΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ! ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ? ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΥΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ, ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Ο ΠΑΡΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ''ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ'', Π.Χ. ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΝΙΚΗ, ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ?
    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγνομι την παλευουν΄.και ποσ θα παμε σχολειο ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.