Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επισκέψεις αγάπης του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς παράτες και φανφάρες ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους Βασίλη Γιαννάκη, Χρήστο Ευαγγέλου και υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφθηκε την Μ. Τετάρτη το ΚΗΦΗ Φλώρινας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων, την Παιδόπολη «Αγία Όλγα», το Γηροκομείο Φλώρινας.
Ήταν μια επίσκεψη αγάπης σε χώρους όπου περισσεύει η κακοτυχία της ζωής, αλλά τέτοιες επισκέψεις δίνουν χαρά τόσο στους μικρούς φιλοξενούμενους των Κέντρων, όσο και στους απόμαχους της ζωής. Ένα παιχνίδι, φυσικά, δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει την οικογενειακή θαλπωρή και το χάδι της μάνας, ούτε ένα τσουρέκι υποκαθιστά την έλλειψη των τέκνων.
Κλείνοντας τις επισκέψεις, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας συναντήθηκε με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας στα κτίρια της Ι. Μητροπόλεως, αντάλλαξαν αναστάσιμες ευχές και έλαβε τις ευχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.