Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Νέα ψηφοφορία: ποιός ευθύνεται για το τρένο;

Νέα ψηφοφορία ξεκινά από σήμερα στο neaflorina.
Για τις επόμενες δέκα ημέρες καλείστε να ψηφίσετε αυτούς που, κατά τη γνώμη σας, ευθύνονται για το ότι το τρένο δεν έχει έρθει ακόμα στη Φλώρινα.

6 σχόλια:

  1. Οι εκλεγμένοι της Φλώρινας, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στη βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση και όσοι (συνήθως πασόκοι) προσπαθούν να της δώσουν άλλοθι φορτώνοντας τις ευθύνες οπουδήποτε αλλού. Όσο η τραγικότερη κυβέρνηση που θυμόμαστε (όσοι δε ζούσαμε επί τσολάκογλου) αμνηστεύεται, τότε είμαστε σίγουροι ότι στη Φλώρινα τίποτε δε θα αλλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10% Ο ΟΣΕ που δεν το διαφημιζει.
    10% Η Διάρκεια του ταξιδιού και τα λίγα δρομολόγια.
    10% Το σιδηροδρομικό υλικό (Βαγόνια)
    10% Οι πολιτικοί μας που με τον τροπο τους και τις ενεργειές τους σιγονταρουν κατα των δημοσιων οργανισμών.
    20% Το ΚΤΕΛ με τις οποιες παρεμβάσεις του κάνει και που έχει και λίγο δίκιο γιατί και αυτοί πρέπει να ζήσουν.
    40% Εμείς οι πολίτες που δεν το χρησιμοποιούμε.
    ΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H TRAINOSE, το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Ρέππας, Τσιόκας) και οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Φλώρινας, με κύρια ευθύνη των πρώτων δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εκλεγμένοι της Φλώρινας λέει το πασοκάκι στις 11:54 επειδή δεν τον βολεύουν. Πονηρό το πράσινο ΔΝΤάκι. Σου λέει ρίξτα εκεί μπας και γλυτώσει το χέσιμο η κυβερνησούλα του Γιωργάκη. Όχι ρε μάγκα. Το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου ευθύνεται αφού έβαλε φαρδιά-πλατιά τη μαύρη υπογραφή. Η κυβέρνηση των υποτελών και των προσκυνήμένων που έφεραν τους ξένους να μας διαφεντεύουν. Με την ευκαιρία της έλευσης σε δύο μέρες στην Ελλάδα της τρόϊκα καλώς να τους δεχτείτε πασοκάκια και καλό προσκύνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστότατος! Η κυβέρνηση των δοσιλόγων που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές. Η κυβέρνηση των δοσιλόγων που ξαμόλησε τα τσομπανόσκυλά της από τα MEGAλα κανάλια για να πείσει τα κομματοσκυλάκια της να τη στηρίξουν και τον πληττόμενο ελληνικό λαό να μη βγάλει άχνα γιατί "ερχονται χειρότερα". ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.