Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αφιερωμένο…

Οικονομική «ανάσα» ύψους 3.067.345 εκ. ευρώ αναμένεται να πάρουν πολύ σύντομα 655 παραγωγοί του νομού Λάρισας που είναι ενταγμένοι στα προγράμματα μείωσης της νιτρορύπανσης περιόδου 2010.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ολοκλήρωσαν την επεξεργασία κι έστειλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τις καταστάσεις πληρωμής για έλεγχο. Η πληρωμή των αγροτών αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. Οι υπαλληλοι της δ. γεωργιας της Φλωρινας δεν νομιζω να εχουν αρχισει ακομα την επεξεργασια των φακελων και αλλοι ετοιμαζονται να πληρωθουν κιολας. Αν κανω λαθος να βγουν να με διαψευσουν.Αν οχι οι υπευθηνοι πρεπει να πληρωσουν φτανει πια ο κομπος εφτασε στο χτενι δεν ειναι εποχη για καθυστερησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν υπάρχουν προγράμματα μείωσης νιτρορύπανσης σε άλλους νομούς πλην της Λάρισας!!! Βλέπετε οι μεγαλοαγροτοσυνδικαλιστές της Λάρισας Κοκκινούλης, σιδηρόπουλος και λοιποί, επί Κοντού και Μπασιάκου φρόντισαν μόνο τα του οίκου τους!!! Βλέπετε τελευταία αντιδράσεις, απεργίες, αποκλεισμούς οδών? Όχι βέβαια, αφού τα παίρνουν χοντρά από τα προγράμματα μείωσης νιτρορύπανσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Φλωρινα εχουμε τα βιολογικα που ειναι το ιδιο.Μαζι με τη Λαρισα τελειωσαν Μαγνισια Τρικαλα και αλλες περιοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.