Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά

Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, όλοι τους ημεδαποί, κάτοικοι της περιοχής.
Στην πόρτα του συνοδηγού βρέθηκε αποτσίγαρο στριφτού τσιγάρου, που περιείχε μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίου, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων, μια δεύτερη συσκευασία με κάνναβη, συνολικής ποσότητας 2,7 γραμμαρίων, καθώς και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών, όπου βρέθηκαν: κλωνάρια και υπολείμματα φυτού κάνναβης, μεικτού βάρους 8,8 γραμμαρίων, 230 σπόροι κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης και ένα γυάλινο δοχείο – σύνεργο κάνναβης. Επίσης βρέθηκαν και μεταλλικά κολονάκια, που φέρονται να ανήκουν στο δήμο Φλώρινας.
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα λοιπά αντικείμενα χρήσης κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Τέλεια! Συγχαρητήρια φίλοι της ΕΛ.ΑΣ., πιάσατε αυτούς που απολαμβάνουν. Αυτούς που εμπορεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πόρτα του συνοδηγού βρέθηκε αποτσίγαρο στριφτού τσιγάρου, που περιείχε μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίου, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων, μια δεύτερη συσκευασία με κάνναβη, συνολικής ποσότητας 2,7 γραμμαρίων, καθώς και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. ΜΕΓΑΛΟΕΜΠΟΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.