Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομεταναστών

Το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Κλεινών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Βελγίου, διότι κατελήφθη στο δ.δ. Αγίας Παρασκευής, να μεταφέρει παράνομα, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του προς τα σύνορα Ελλάδας - FYROM, 3 υπηκόους Μαρόκο προκειμένου αυτοί να αναχωρήσουν από τη χώρα μας και να κινηθούν παράνομα προς ευρωπαϊκές χώρες.
Οι 3 μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας προ 5μήνου από την περιοχή του Έβρου, είχαν στην κατοχή τους πλαστές άδειες διαμονής Βελγίου, τις οποίες προμηθεύτηκαν από άγνωστο ομοεθνή τους στην Πάτρα, έναντι του ποσού των 100 ευρώ για την κάθε μία.
Το όχημα, οι πλαστές άδειες διαμονής και τα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Επίσης, κατά τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, διότι κατελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του προς το εσωτερικό της χώρας μας, μία ομοεθνή του, η οποία νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας πεζή, από σημείο πλησίον του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής.
Το όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.