Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Επιλεκτική απάντηση του Στ. Κωνσταντινίδη

Επιλεκτικά φαίνεται πως απαντά σε αναρτήσεις που τον ενδιαφέρουν, ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι σε καταγγελία αναγνώστη που στάλθηκε σε αρκετά blog, τα οποία και τη δημοσίευσαν, ο βουλευτής προτίμησε να στείλει την απάντησή του μονάχα σε ένα (και συγκεκριμένα στο florinapost). Για λόγους τάξης και ισονομίας πάντως, εμείς δημοσιεύουμε την απάντησή του:
«Αγαπητέ φίλε/η, που διαχειρίζεσαι το συγκεκριμένο blog στο οποίο αναρτήθηκε καταγγελία κατά του κ. Μπάτσιου Ιωάννη και υπογράφεται από τον/την «Limnisios», θα σε παρακαλέσω ν’ αναρτήσεις την απάντηση μου στη χυδαιότατη αυτή καταγγελία.
Τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με τη διοργάνωση της εκδρομής του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας θα κατατεθούν από το Σύλλογο και τον πρόεδρό του.
Το ότι ο κ. Μπάτσιος είναι στέλεχος του πολιτικού μου γραφείου δεν έχει καμία σχέση με τη συνδικαλιστική του δράση.
Ο κ. Μπάτσιος και προς τιμήν του, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου εκλεγμένος για δεύτερη θητεία.
Ο Σύλλογος διοργάνωσε μία εκδρομή.
Το Πολιτικό μου Γραφείο δε διοργάνωσε καμία εκδρομή.
Άρα οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος μου και του Πολιτικού μου Γραφείου είναι κατάπτυστη, εκ του πονηρού, που μόνο αρρωστημένα μυαλά μπορούν να διανοηθούν.
Όπως προανέφερα, το τι διημείφθη και τι αποφάσισε ο Σύλλογος δε με αφορά.
Την προσωπική μου όμως σχέση με τους Φλωρινιώτες επαγγελματίες, την κρίνουν οι ίδιοι και δεν ανέχομαι κανένας ανώνυμος «Limnisios» άνθρωπος που δεν έχει το θάρρος της προσωπικής του άποψης, να την κρίνει.
Όσο για την προσφορά διάθεσης των τουριστικών λεωφορείων, δε γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος κύριος/κυρία είναι εξουσιοδοτημένος/η από τους επαγγελματίες του χώρου για την πρόταση, αλλά, ας ψάξει στον περίγυρό του τέτοιες πρακτικές εξαγοράς και μεταφοράς ψηφοφόρων, γιατί και οι πέτρες γνωρίζουν στη Φλώρινα, πως τον Κωνσταντινίδη ανιδιοτελώς τον στηρίζουν οι φίλοι του και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.
Ούτε πλήρωσα, ούτε προτίθεμαι να πληρώσω για την πολιτική μου επιβίωση, αλλά ούτε θεωρώ τους συμπατριώτες μου αντικείμενο, που προσφέρεται προς αγοραπωλησία».

9 σχόλια:

  1. Βρε τα παντα προτιθεσε να κανεις για την πολιτικη σου επιβιωση. Αστα αυτα................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E TI NA KANOYME GLYKATHIKE H GRIA STA SIKA THELEI KAI TA SIKOFILA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΟΦΥΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σταθικα για πες δυο γνωστοι σου με την αξια τους πηγαν στο τελωνειο? η εσυ δεν εκανες τιποτα? για δωσε απαντησεις για αυτο? αλλιως θα σου γραψω ολη την ιστορια για το πως τους βολεψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ 12.08 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..................ΘΑΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΟΦΥΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνος παίζει και θα παίζει και καλά κάνει γιατί οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι. Και εσύ ρε ανώνυμε (29 Απριλίου 2011 3:29 μ.μ) έκανες αίτηση για μετάταξη στο τελωνείο δε σε πήραν κ πήραν τους 4 τους ανάξιους και άφησαν στην απ έξω εσένα τον άξιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικα και δεν εκανα καμμια αιτηση γιατι εχω αλλου ειδους δραστηριοτητα. ενω οι αλλοι εκαναν αιτηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.