Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος απαντά για τα 90.000 sms

Απάντηση στο θέμα της αποστολής 90.000 sms από την πρώην νομαρχία Φλώρινας (http://neaflorina.blogspot.com/2011/04/90000-sms.html) έδωσε ο δήμαρχος και πρώην νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος. Αναλυτικά είπε:
«Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη δαπάνη των 4.000 ευρώ για αποστολή μηνυμάτων από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
-Η δαπάνη των 4.000 ευρώ αφορά στη χρονική περίοδο από 21 Νοεμβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2010 και δεν μπορεί να έχει σχέση με την προεκλογική περίοδο. Είναι κυρίως το κόστος των μηνυμάτων που στάλθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για τις γιορτές τσίπουρου και για την ενημέρωση των πολιτών για το κλείσιμο των σχολείων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για το πρόγραμμα, καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Και αυτό θα έπρεπε να το διευκρινίσει η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και να μην αφήσει περιθώρια για οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη που ενδεχομένως εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις.
-Ως επικεφαλής συνδυασμού πλήρωσα όλες τις προεκλογικές μου δαπάνες, μέσα στις οποίες είναι τα τηλέφωνα και τα sms διαφορετικής εταιρίας από αυτήν των τιμολογίων της Νομαρχίας. Και αυτά φαίνονται στη δήλωσή μου, που κατέθεσα για τις προεκλογικές μου δαπάνες ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου 2010».

18 σχόλια:

  1. ΠΩΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΗΣ ΡΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποσο χαζους μας περνας Γιαννακη??? αυτοι που σε ψηφισαν επιδι ετσι τους ειπε το κομα ναι...αλλα ολοι χαζοι δεν ειναι στην Φλωρινα...οι περισοτεροι ισως αλλα οχι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw ena pragma vlepw...oti apo tote pou apoxwrise o prwin dimarxos florinas o Papanastasiou olo provlimata prospathei na dimiourgisei o nun dimarxos.deite mono an uparxoun anartiseis s auto to blog gia ton proigoumeno dimarxo.apo tote pou exelegi deite mono ta dimosieumata pou anevainoun edw kai ton xamo pou exei prokalesei ston dimo.oloi metaxu tous ekei mesa exoun skotwthei.egw xerw k vlepw oti paliotera den upirxan tetoia provlimata ston dimo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta sms gia ta tsipoura kai ta sxoleia pou ta estelnes?? stous filous sou??? giati ego kai oi diki moy den pirame!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα μηνύματα τα έστελνε σε όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο στους δικούς του.να προσέχετε τα λάθη τα ορθογραφικά και να γράφετε στα ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει μια λεπτομέρεια..
    Η Νομαρχία ουδέποτε εξοφλούσε την Cosmote κάθε μήνα.. Κατα 99.99% στον ίδιο λογαριασμό είναι και προηγούμενοι....

    Το σύνολο της δαπάνης ανα έτος για SMS ήταν πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια.
    Αν υπήρχε διαυγεια τότε και βλέπαμε τις δαπάνες, θα διαπιστώνατε οτι σε περιόδους εκλογών (και είχαμε αρκετές τα τελευταία 3 χρόνια) ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΝ η δαπάνη των SMS. Τυχαίο??

    Από εργαλείο για την ενημέρωση των Νομαρχιακών συμβούλων της προηγούμενης από τον Βοσκόπουλο διοίκησης, μετατράπηκε σε εργαλείο δημοσίων σχέσεων του Νομάρχη. Και ενώ υπάρχει πρόταση υπαλλήλου για την εξοικονόμιση τουλάχιστων 17-18 χιλιάδων ευρώ με την προαγορά ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ μυνημάτων από αυτά που πλήρωνε η Νομαρχία στη Cosmote (ανάλογα με την εταιρία που θα διάλεγε ο Νομάρχης...) αυτή όχι μόνο αγνοήθηκε αλλά και ήταν ένας από τους Βασικούς λόγους που απομακρύνθηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος από τη θέση του. Ο άλλος λόγος είναι οτι ο υπάλληλος αυτός βρήκε (μετά από εντολή του προισταμένου του φυσικά) ότι η Νομαρχία πλήρωνε λογαριασμούς τηλεφώνων και internet (υψηλά πάγια) για υπηρεσίες και προγράμματα που δεν υπάρχουν πια (!) αλλά και ξεχωριστό δίκτυο υπολογιστών στον 2ο όροφο. Και ενώ υπήρχε σαφής ΕΝΤΟΛΗ από τη Γεν. Γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων να καταργηθούν και να περάσουν στο ΣΥΣΕΥΞΙΣ (το κρατικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο) ΟΛΕΣ οι συνδέσεις ineternet και τα τηλέφωνα, ο Νομάρχης παραβιάζοντας τις εγκυκλίους τις ΚΡΑΤΗΣΕ. Ανάμεσα σε αυτά που κράτησε είναι και το τηλεφωνικό κέντρο του 2ου ορόφου. Το οποίο έχει απλήρωτο λογαριασμό (περίοδος Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2010) πάνω απο 9 χιλιάδες ευρώ!

    Είναι τα τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν κατά κόρο ο ίδιος και οι δύο Αντινομάρχες στην προεκλογική περίοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βοσκόπουλος ως νομάρχης, εκμεταλλευόμενος τις λίστες με τα κινητά τηλέφωνα που έθεσε στη διάθεσή του η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για να ενημερώνει τους δασκάλους με sms όταν κλείνουν τα σχολεία λόγω καιρικών συνθηκών, έστελνε μηνύματα για ένα σωρό πολιτιστικές εκδηλώσεις της Νομαρχίας χωρίς να έχει την άδεια για κάτι τέτοιο.
    Το ίδιο διάστημα παρουσιαζόταν ως μαικήνας, πράγμα που, κατά την άποψή μου, ήταν η αποκορύφωση του κιτς: ο Βοσκόπουλος μαικήνας. Τι να πει κανείς.
    Α, τώρα που το θυμήθηκα. Ο ίδιος παρουσιαζόταν με ενεργητικό ρόλο όσον αφορά τα πολιτιστικά πράγματα, δηλαδή ως παραγωγός πολιτισμού. Δηλαδή, πώς λέμε φασουλοπαραγωγός, ε να , κάπως έτσι υπάρχουν και παραγωγοί πολιτισμού. Τέτοια σύνδρομα έχουν άνθρωποι που "λερώνουν" τον χώρο της πολιτικής. Βέβαια, δεν φταίει ο ίδιος. Την εσκεμμένη αυταπάτη παραγωγής πολιτισμού του την κόλλησε άλλος, μέγας κι αυτός, παραγωγός πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 28 Απριλίου 2011 5:10 μ.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ…ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ!!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ SMS ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ….
    ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ SMS ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ!!!
    Α ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ….ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ…ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω δεν ειμαι δασκαλος αλλα μυνηματα μου εστελναν για ποτε ειναι κλειστα τα σχολεια....και δεν εχω και παιδια!!!

    αλλα ειμαι του κοματος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα SMS και τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς του Ασπρίδη, αλλά και του Τσακμάκη όσο ήσαν Δήμαρχοι, δεν θα μας πει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIA SOU GIANNI ME TA WRAIA SOU....ANTI NA DWSEIS TA LEFTA SE KANENAN FTWXO TA STELNES GIA TA TSIPOYRA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή στον νύν Δήμαρχο, ντροπή και σε όσους γνέφουν καταφατικά στις όσα απίθανα ισχυρίζεται. Τα 90000 μηνύματά του αποτελούν πρόκληση στην νοημοσύνη των Φλωρινιωτών αλλά και εν' όψη της κατάστασης που διάγει η πατρίδα μας πρόκληση και για κάθε εργαζόμενο Φλωρινιώτη και Έλληνα ο οποίος αντιλαμβάνεται με τον καλύτερο τρόπο που πήγαιναν τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Ο Εισαγγελέας Φλώρινας θα πρέπει να αναλάβει δράση και νομίζω πως πρέπει να αντιγραφούν τούτες οι σελίδες και να σταλούν σε αυτόν. Ως εδώ και μη παρέκει. Όταν η μέση Ελληνική οικογένεια σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει το αύριο ο νύν Δήμαρχός μας και τότε Νομάρχης κατασπαταλούσε δημόσιο χρήμα σε sms και γιορτές τσίπουρου τις οποίες οργάνωνε με το αζημείωτο ο Γιάννης Αριστείδου, εκδότης της Φλώρινας. Με ποιόν τρόπο τον πλήρωναν; Πώς του ανέθεταν τέτοια "έργα"; Ντροπή τους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαααα τσιπουρα λεει ρεεεε
    Καλα διαβασα ....
    Ρε ποσο πισω ειμαστε
    ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    Σκεφτειτε μονο ποσο εχουν δώσει
    -σχεδια επεκτασεις του δημου
    -μελετες για τηλεθερμανση
    -για δρομους(ακριτας---

    τωρα ομως θα πληρωσουμε περισσοτερα γιατι εκρτος απο τα τσιπουρα θα εχει και καταθεση στεφανων και βασιλοπιτες τον αυγουστο....

    αυτο μας αξιζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ανώνυμο 11.34 μμ.
    Έξυπνε ανώνυμε σε έχουν πάρει πολλές φορές από υπηρεσιακό τηλέφωνο ή σου έχουν στείλει SMS ο Ασπρίδης και ο Τσακμάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ
    ΑΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο ρε παιδιά!!!!
    Καλά τα λέμε.
    Το θέμα δεν είναι αν ανήκουν ή δεν ανήκουν στην προεκλογική περίοδο, αλλά γιατί να ξοδευτούν τόσα χρήματα, ΓΙΑΤΙ να ξοδευτούν πολύ περισσότερα για τις δημόσιες σχέσεις της και την τουριστική προβολή του Νομού (στην ουσία μόνο τα φαγοπότια του και ταξιδάκια του ιδίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είστε αστείοι! Να κάνετε αντιπολίτευση αλλά με αλήθειες. Σε μικρή κοινωνία ζούμε και ξέρουμε. ΟΛΟΙ έπαιρναν SMS για το πότε κλείνουν τα σχολεία, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ, όταν το ζήτησε η υπηρεσία. Στα σχολεία τουλάχιστον, ρωτήθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί αν θέλουν να δώσουν το κινητό για να ενημερώνονται. Αν κάπου αυτή η διαδικασία δεν έγινε ή αν κάποιοι έλειπαν όταν έγινε (φαινόμενο όχι και τόσο σπάνιο), δε φταίει ο Νομάρχης. ΕΛΕΟΣ με τα ψέματα για εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων μικροσυμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε νικολα για ποιο συνδικαλισμο μιλας οταν το μονο που κανεις στον αης μελιτης ειναι να σερνεις εξω απο το γραφειο του λοβατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.