Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

90.000 sms σε ένα μόνο μήνα από την πρώην νομαρχία Φλώρινας

Σύμφωνα με το anapodoi.blogspot.com, υπάρχει η πληροφορία ότι…
στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπήρξε εισήγηση για έγκριση του ποσού των 4.000 ευρώ, που αφορά την αποστολή 90.000 sms από τη νομαρχία Φλώρινας κατά το Νοέμβριο του 2010 (το μήνα των αυτοδιοικητικών εκλογών).
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, το θέμα ψηφίστηκε τελικά κατά πλειοψηφία (καθώς δε μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού υπήρχαν τιμολόγια), ενώ τα sms αφορούσαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Εντύπωση πάντως προκαλεί ο όγκος των μηνυμάτων, αφού αναλογικά είναι σχεδόν δύο φορές ο πληθυσμός του νομού.
Ενδιαφέρον θα έχει μια απάντηση για το πόσο απαραίτητα ήταν όλα αυτά τα μηνύματα, αλλά κυρίως για το ποιο ήταν το περιεχόμενο τους.

4 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ....ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κοινό μυστικό ότι όλο το προεκλογικό αγώνα τον έκανε από το "μαγαζάκι" του στη Νομαρχία και βέβαια ο λογαριασμός έρχεται σε μας. Αλλά ας μη παραπονιόμαστε, γιατί τον επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας στον Δήμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν Εισαγγελείς για όσους βύθισαν στο τέλμα την χώρα, για όσους την λεηλάτησαν, την κατέστρεψαν με γιορτές τσίπουρου και πανηγύρια. Δεν υπάρχουν εισαγγελείς για τους εκδότες - διοργανωτές γιορτών τσίπουρου που στοίχιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ανθέτονταν απευθείας σε αυτούς οι διοργανώσεις τους. Δεν υπάρχουν Εισαγγελείς ...... μόνο μιά χώρα παραδομένη...... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.