Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο της 32χρονης εγκύου

Ερευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της 32χρονη έγκυος από τη Φλώρινα έχουν ξεκινήσει οι αρµόδιες αρχές. Η άτυχη γυναίκα, 34 εβδοµάδων έγκυος στο τρίτο της παιδί, µεταφέρθηκε από τον σύζυγό της το βράδυ της Μεγάλης παρασκευής στο Μποδοσάκειο Νοσοκοµείο πτολεµαΐδας µε αιµορραγία και σπασµούς.
Ωστόσο, το νοσοκοµείο δεν εφηµέρευε, οπότε αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο Μαµάτσειο Νοσοκοµείο Κοζάνης. Η 32χρονη µπήκε στο χειρουργείο και ξεκίνησε ο τοκετός µε καισαρική τοµή, όµως στην πορεία η γυναίκα παρουσίασε ακατάσχετη αιµορραγία. οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στον κόσµο το βρέφος σε καλή κατάσταση, το οποίο διακοµίστηκε στη ΜΕΘ νεογνών στο ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Επειτα από έξι ώρες χειρουργείο η κατάσταση της γυναίκας σταθεροποιήθηκε και µεταφέρθηκε στη µονάδα αυξηµένης φροντίδας, όµως κατέληξε λίγο αργότερα.
Οι έρευνες θα εξετάσουν εάν ήταν ολέθρια η καθυστέρηση λόγω της εκ περιτροπής εφηµερίας στα δύο νοσοκοµεία και αν θα µπορούσε να αποφευχθεί το µοιραίο σε περίπτωση που λειτουργούσε η ΜΕΘ του Μαµάτσειου, η οποία παραµένει κλειστή λόγω έλλειψης γιατρών.
 
Πηγή: tanea.gr

6 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περάσουν τα σχεδια για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινικών αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA POY ZOYME?STO 2011 NA GINONTAI AKOMH TETOIA PRAGMATA?AISXOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον 1.36 αυτά συμβαίνουν προ υγειονομικού χάρτη! φαντασθήτε τι θα συμβεί μετά υγειονομικού χάρτη; ...θα ανοίξουν περισσότερα γραφεία τελετών ...ενα νοσοκομείο και κάποια μικρά στα πέριξ ..τα συλληπητήρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας που θρηνεί τούτες τις στιγμές μόνο αυτή ξέρει τι θα πεί να χάνεις ότι πολυτιμότερο υπάρχει στην ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας μόνο αυτό προς το παρόν.Να προσέχετε το μικρό και τα αλλά δύο παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεφτιλες του κερατα !!!!! Ακου δεν ειχε γιατρους. Κλειστε τα τα μπουρδελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.