Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του «Λυγκηστίς»


Μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής στη Γεν. Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 23/01/2011, ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να καταθέτουν τις υποψηφιότητες τους για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου  στις 31 Μαρτίου 1-2 Απριλίου, στην εφορευτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους :
α) Δεληγιώργης Ευάγγελος (ΑΗΣ Μελίτης)
β) Γεωργόπουλος Πέτρος (Ορυχείο  Αμυνταίου)
γ) Κωστίδης Γεώργιος (ΚΜΕΕ Μελίτης)
ή στα  ΤΟΠ  των αντίστοιχων χώρων
Σας γνωστοποιούμε ότι οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από σήμερα 24 Μαρτίου μέχρι τις 28 Μαρτίου και ώρα 16:00

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

5 σχόλια:

  1. ΒΓΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι παγκαλος τι δεληγιωργης.ο ενας διωρισε την κορη του στο δημοσιο οαλλος τον αδερφο του στα διμηνα και στον εργολαβο.ο πρωτος εβαλε την γυναικα του υποψηφια και πηρε τον μπουλο και ο δευτερος την αδερφη του και πηρε 13 ψηφους.στα κιλα η ομοιοτητα ειναι κατι παραπανω απο φανερη.τα συμπερασματα δικα σας φιλοι εργαζομενοι στην ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Η ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ.ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ,ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ .ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΠΟΤΑ,ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε της 13 ψήφους της αδερφής του δεν θα πάρει αν βάλει υποψηφιότητα ο ίδιος στο Τ.Δ. που ανήκει! Εσείς πως τα καταφέρνετε και τον εκλέγετε?
    11.25 πολύ ρομαντικός το παίζεις αλλά στην πραγματικότητα δεν είσαι.
    Ο πρώτος υποστηρικτής του Κορτσάρη δεν αφήνει ήσυχο τον Κωνσταντινίδη, ωραίος πρόεδρος! Να τον χαιρόμαστε!!!
    Και μια ερώτηση ακόμα: Πως δέχεστε ενώ εσείς εργάζεστε αυτός να αλλάζει την μια καφετέρια μετά την άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.