Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η Μεγάλη Εβδομάδα… του τρένου


Τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, να σφυρίξει και πάλι το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φλώρινας. Σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Λιάνη, πριν από λίγη ώρα, τα δεδομένα οδηγούν σε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο λεπτομέρειες θα ανακοινώσει αύριο το πρωί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλος.
Ο κ. Λιάνης είπε, μεταξύ άλλων, πως η δρομολόγηση του τρένου θα επιδοτηθεί ετησίως με 750.000 ευρώ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 150.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, με 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια και με 100.000 από κάθε έναν από τους δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου.
Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα είναι τετραμηνιαίες με κόστος 100 ευρώ. Η ετήσια κάρτα θα φτάνει τα 250 ευρώ, ενώ για τους φοιτητές η τιμή θα είναι στα 200 ευρώ.
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος φέρεται να έχει συμφωνήσει και σε ένα τρίτο δρομολόγιο, το οποίο θα είναι θεματικό, στα πρότυπα του τρενοσκί, με διαφορετικό όμως θέμα κάθε φορά.
Τέλος, αν υπάρξει τελικά συμφωνία σε όλα τα παραπάνω, τότε η πρόθεσή του είναι η έναρξη λειτουργίας του τρένου τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία…

2 σχόλια:

  1. πέφτουν δύο ψίχουλα και το κάνανε πανηγύρι...σιγά το χουβαρδαλίκι τρέχει απο τα μπατζάκια σας...μία τρύπα στην λίμνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΓΙΝΕ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΑΧ ΒΡΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!
    ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ «ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ»!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.