Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί της Δυτικής Μακεδονίας


Σε απεργία κατέρχονται οι νοσοκομειακοί γιατροί της Δυτικής Μακεδονίας την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου μετά από σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ της 16ης Μαρτίου.
O Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας Χρήστος Κατσίνας ανέφερε τα αιτήματα της κινητοποίησης που είναι:
- Τήρηση των ρυθμίσεων της κλαδικής μας συμφωνίας και του ιδρυτικού νόμου του ΕΣΥ για το ιατρικό μισθολόγιο
- Όχι στις περικοπές και στις συγχωνεύσεις που διαλύουν το ΕΣΥ
-Αξιοπρεπείς αποδοχές για όλους τους εργαζόμενους
- Δωρεάν δημόσια καθολική περίθαλψη ποιότητας ως κοινωνικό δικαίωμα
-  Ανατροπή Μνημονίου ΕΕ-ΔΝΤ και της «ανθυγιεινής» κυβερνητικής πολιτικής
Σχετικά με την μικρή συμμετοχή που παρατηρήθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις του κλάδου στην περιοχή, ο κ. Κατσίνας  είπε ότι επειδή υπάρχει μεγάλη  έλλειψη γιατρών στα νοσοκομεία της περιοχής σχεδόν οι μισοί γιατροί ορίζονται προσωπικό ασφαλείας,  με αποτέλεσμα η συμμετοχή στην απεργία να φαίνεται μικρή.

4 σχόλια:

  1. Πώς να μήν υπάρχει έλλειψη ιατρών και απο το γεγονός όταν κάποιοι ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ όχι μόνο δέν τους βοηθάν στο έργο τους να μείνουν στο ΕΣΥ αλλα κάνουν μέχρι και ............ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ νυχτερινές περιπολίες για να αποδείξουν ότι κάνουν κάτι ..ΕΙΔΙΚΆ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κοιτάν την ώρα και την στιγμή να την κοπανήσουν με αυτά που συμβαίνουν ΔΙΌΛΟΥ ΤΥΧΑΊΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ απο συγκεκριμένους φορείς και σύστημα ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ όσο καλές προθέσεις εκσυγχρονισμου επιτάχυνσης κι εάν γινοντε απο πλευράς Λοβέρδου στην δυτική μακεδονία γίνοντε αδιανόητα πράγματα τόσο απο πλευράς ρουφιάνων όσο και μεριδας γιατρών που έχουν καταντήσει περίγελος της κοινωνίας. ποιούς εξυπηρετεί αυτό το μπάχαλο; πάντως όχι το ΕΣΥ όχι τον Υπουργεία Υγείας οχι αυτόν που δέν έχει οικονομική άνεση να κλείνει σουίτα στο διαβαλκανικό ή έχει συγγενικό ή φιλικό μέσον στο ΕΣΥ να τον κάνει καλά.
    όσο για την απεργεία γιατρών δέν θα καταφέρουν τίποτα ...απλά θα τραβήξουν σφιχτότερα την θηλιά στο ΕΣΥ για να ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ μία ώρα αρχύτερα...αποτέλεσμα ...Ο απλός πολίτης θα πληρώσει το ΜΑΡΜΑΡΟ ήδη πληρώνει 5 ευρώ και πού είσαι ακόμη....ΘΑ ΠΕΘΑΊΝΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ στην κυριολεξία γιατί δέν θα έχει να πληρώσει ούτε την επίσκεψη στον γιατρό...στο κατάντημα αυτό δέν ήταν ούτε είναι ΑΜΟΙΡΟΙ των ευθυνών τους όσοι ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ που διοικήσαν τα νοσοκομεία διηλίζαν το .κάπνισμα και τους διύφευγαν τερατώδεις κλεψιές η απάτες καισήμερα κρύβοντε ,έχουν πάρει τα ...εφάπαξ τους και ζούνε ζωή χαρισάμενη ακόμη και υποβαθμίζοντας με κάθε μέσον το ΕΣυ ..όπως και όλοι οι λογής λογής εργολάβοι εταιρίες επιμερισθήκιαν με διεφθαρμένους του ΕΣΥ το φακελάκι και την μίζα με πολιτική κάλυψη στο απυρόβλητο και του μη ελεχγου ... πρέπει να μπεί νυστέρι σε πολλά για να βρεί το ΕΣΥ τον δρόμο του πα΄ντως όχι με την λογική πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι...έτσι θα αποδειχθεί και η ηγεσία ότι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΌΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ..

    όμως αυτή την φορά η βαλίτσα θα τραβήξει παρα πολύ μακριά ακόμη και σε ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ......ΔΈΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗς ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕς ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ....τότε κάποιες κυρίες και κύριοι ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ οικονομικεσ απατες στα νοσοκομεία απο φακελάκια μέχρι μαύρες αναθέσεις ,εργολαβίες ή προμήθειες σπατάλες πλασματικά τσέκια σε εκλεκτους και ολίγους ΕΚΑΝΑΝ ή ΚΑΜΝΟΥΝ ή ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ υγειονομικής περιφέρειας της δυτικής μακεδονίας είτε θα είναι στην σύνταξη ήτε όχι ..τότε δέν αθ κρύβοντε πίσω απο όργανα του κράτους που τους έχουν καταντησει ..νυχτερινους αγροφύλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΦΗΚΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΞΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΟΝΑΕΙ ... ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι δεν πάει καλά ή είμαστε άδικοι; α) Εξόρμηση της τροχαίας στη Δυτική Μακεδονία (για μεγαλύτερη φοροείσπραξη βεβαίως ... βεβαίως). β) Ο/Η εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Φλώρινας διενεργεί εφόδους στο Νοσοκομείο, στις καφεταιρείες για εξεύρεση παρανόμως καπνιζόντων (και δεν ξέρω που αλλού). Μήπως η μόνη λύση που μας μένει είναι να μείνουμε κλεισμένοι στο σπίτι; Ή θα ανοίξει η όρεξη κάποιων και θα μας κάνουν εφόδους και στο σπίτι; Και μη σκεφθείτε το οικογενειακό άσυλο γιατί αυτό εύκολα καταργείται. Το μόνο άσυλο που δεν πρόκειται να καταργηθεί στην Ελλάδα είναι το πανεπιστημιακό, γιατί εκεί συχνάζουν οι λαϊκοί αγωνιστές κουκουλοφόροι. Όχι οι φονιάδες των λαών καπνιστές! Τελικά δεν υπάρχουν ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ. Όμως, υπάρχουν σε αφθονία ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΤΕΣ. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία και οι ίδιοι καπνιστές, μέχρι πρότινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:37 μ.μ. λάθος μέγα κάνεις ή μάλλον σκόπιμα και υποβολιμιαία ΕΙΣΕ ΕΚΤΟς ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ αραγε προς τι ¨ανταλλάγματα¨ που ¨κολλάει το σίδερο¨να μήν υπάρχει νοσοκομείο στην Φλώρινα; ΫΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ σου τα περι κόβει κεφάλι να δούμε ποιών το κεφάλι θα πέσει τελευταίο ( σε προειδοποιώ ) ....Χ.Υ.Πατζήδες διατάζουν τα κορόδια να κυνηγάν και να κράζουν...ξεχνάς ότι κάποτε και οι νέγροι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ και κάτι τελευταίο ...όταν πάθεις εγκεφαλικό συγκοπή ή έμφραγμα ή σοβαρή..........εσωτερική αιμορραγία σου έυχομαι να μην μείνεις στο δρόμο καθώς το ασθενοφόρο θα σε μεταναστεύει σε άλλο νοσοκομείο ή η νεκροφόρα στον άλλο κόσμο ! δέν σε σώνει τότε ούτε ο ίδιος σου ο κακός εαυτός! αυτα περι επειχειρηματολογίας "κόβει κεφάλι" να τα πείς στους ΧΥΠΑΤΖΗΔΕς ΚΑΙ στα μαιμουνάκια σου που διατάζει;ς σάν ο ουρακοτάγκος της παρέα σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.