Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Καθυστερούν οι αμοιβές σε ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ για τις μεταφορές των μαθητών


Την Τρίτη 22 Μαρτίου ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης δέχθηκε σε συνεργασία τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φλώρινας Γεώργιο Πουγαρίδη και τον πρόεδρο των ιδιοκτητών περιφερειακών ΤΑΞΙ  Φλώρινας «Η Ομόνοια»  Κωνσταντίνο Πανόπουλο οι οποίοι του έθεσαν το θέμα των καθυστερουμένων από το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αμοιβών της μετακίνησης των μαθητών από 1ης Ιανουαρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2010.
Ο δύο πρόεδροι τόνισαν την δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ και οι ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ από την καθυστέρηση εξόφλησης και επεσήμαναν πως αν και η Πολιτεία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, αυτοί συνεχίζουν την μετακίνηση των μαθητών για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά διερωτήθηκαν «έως πότε μπορεί να συνεχισθεί αυτό; Θα αναγκασθούμε εκ των πραγμάτων να διακόψουμε τις μετακινήσεις…».
Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ανεγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος των αυτοκινητιστών του ΚΤΕΛ και των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Φλώρινας, τόνισε πως εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίλυση του θέματος και πως ελπίζει ότι σύντομα θα βρεθεί λύση.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ; ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗ ΜΑΘΗΤΕΣ (ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΩΜΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...
    Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ Κ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.