Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα της Φλώρινας


Το Εργατικό Κέντρο και το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνουν σύσκεψη, το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου).
Η Φλώρινα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι φορείς του νομού να συζητήσουν τους τρόπους που θα δώσουν διέξοδο και λύση ώστε να υπάρχει μια νέα αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Οι προτάσεις σχετικά με τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν είναι:
1. Ανεργία
2. Εξίσωση πετρελαίου Θέρμανσης με κίνησης – τηλεθέρμανση
3. Ενέργεια (2η μονάδα – ορυχεία)
4.  Τρένο
5.  Παιδεία (Πανεπιστήμια – Συγχώνευση σχολείων)
6. Υγεία – Νοσοκομείο
7. Οδικοί άξονες
Στόχος της σύσκεψης είναι τα παραπάνω ζητήματα να αναλυθούν, να ιεραρχηθούν και με τη βοήθεια όλων, να προωθηθούν έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι νέες εξελίξεις για το νομό.

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΑΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΜΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ - ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ - ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ,
    Ο Δήμαρχός μας είναι άμεμπτος!!!!
    Δεν μπορούν αυτοί οι κοινοί θνητοί με τίποτα να τον εκθέσουν!!!
    Είναι υπεράνω. Δοξάστε τον!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω σοβαρή ένσταση Θα ζητηθεί το πρόβλημα του τρένου την ίδια ώρα περίπου που θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της τραινοσέ για να ζητήσει με φορείς την τύχη του τρένου. Αποπροσανατολισμός ή σκόπινη τοποθέτηση της ώρας την ίδια ώρα το πρωί; Γιατί δέν έγινε μέρες πρίν όταν μάθαμε ότι θα έρθει...κοινώς μήπως κάποιοι έχουν χάσει την μπάλα προ καιρού όπως το τρένο και τρέχουν την τελευταία στιγμή; Αν και θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω την συζήτηση δέν θα πάω αλλα θα προτιμουσα όλοι φορείς πολίτες μαζί με τους φίλους του τρένου να μαζευτούμε έξω απο την νομαρχία και να πολιορκήσουμε με διάλογο την συνάντηση με τον πρόεδρο του τραινοσέ....μπάχαλο,.αποπροσανατολισμός, αποδιοργάνωση το λιγότερο που έχω να πώ...ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ..ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΛΑΧΕΙ ...ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.