Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με το νέο διοικητή της Ταξιαρχίας


Στα πλαίσια της γνωριμίας του με τις αρχές της πόλης και του νομού, ο νέος διοικητής της ΙΧ Ταξιαρχίας, ταξίαρχος Απόστολος Τσιάγγος, επισκέφθηκε την σήμερα τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη.
Ο κ. Τσιάγγος, ο οποίος αντικατέστησε τον ευδοκίμως τερματίσαντα με βαθμό υποστρατήγου Νικόλαο Πέτσα, δήλωσε ιδιαιτέρως ευτυχής που η Πατρίδα του ανέθεσε την Διοίκηση της Ταξιαρχίας στην ακριτική γωνιά της Ελλάδος και υποσχέθηκε πως θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που επέδειξε στο πρόσωπό του, συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του.
Ο κ. Ηλιάδης συνεχάρη τον νέο ταξίαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, υποσχέθηκε την αμέριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τονίζοντας πως επί 12 χρόνια υπηρέτησε ως Δήμαρχος έναν Δήμο συνοριακό, γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδας και ήταν δίπλα τους σε ό, τι του ζητήθηκε. Το ίδιο θα κάνει και ως αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.