Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δέσμευση Βούγια για επαναφορά του τρένου σε Αμύνταιο - Φλώρινα

Μετά τη σύσκεψη του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα με τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το σύνολο των θεσμικών φορέων του Νομού Φλώρινας, ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρο Βούγια.
Ο δήμαρχος Αμυνταίου ανέλυσε στον υφυπουργό σε βάθος το θέμα της διακοπής των δρομολογίων του τραίνου στο Νομό Φλώρινας, τόσο σε ότι αφορά στον κοινωνικό αντίκτυπο για την περιοχή, όσο και σε ότι έχει να κάνει με την «τεχνοκρατική» πλευρά του θέματος.
Ο υφυπουργός - προς τιμήν του - έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και αφού εξέτασε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους δεσμεύτηκε στον κ. Ιωσηφίδη για την επαναφορά των δρομολογίων του τραίνου στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει στις 30 Απριλίου και ο ίδιος θα είναι επιβάτης στην πρώτη αμαξοστοιχία.
Ο κος Ιωσηφίδης αμέσως μετά τη συνάντηση φανερά ικανοποιημένος δήλωσε «Επιτέλους έχουμε μία δέσμευση από επίσημα κυβερνητικά χείλη. Το τραίνο θα ξανασφυρίξει! Ο δρόμος μέχρι αυτή την εξέλιξη ήταν μακρύς, είχε έντονη διαβούλευση και διαπραγμάτευση, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η τοπική κοινωνία θα πρέπει να στηρίξει το τραίνο και εμείς θα συνεργαστούμε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλα τα επίπεδα».

1 σχόλιο:

  1. Ουάου!!!! ΄καλώς να ορίσει!!!!! ( με τρένο ) Θα τον κεράσουμε τσουτσκες φασολάδα πρεσπών και για χώνεψη ξινό νερό ( νηστίσιμα όλα ) ...έτσι για να προωθήσουμε τα τοπικά μας προιόντα τονώνοντας την τοπική μας ( ανύπαρκτη) οικονομία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.