Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί


Η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων ΜΡΤ μεταδίδει καθημερινά, μετά τις ειδήσεις, το δελτίο καιρού συνοδευόμενο με χάρτη όπου η Μακεδονία παρουσιάζεται ως ενιαίος χώρος της FYROM και όλες οι πόλεις της ελληνικής Μακεδονίας αναφέρονται με τις σλαβικές ονομασίες τους. Τούτο συμβαίνει έως και σήμερα 29/3/2011.
Το προκλητικό αυτό γεγονός, που επιβεβαιώνει τον ιμπεριαλισμό των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδος είχε αποκαλύψει δημόσια η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007.
Θεωρείται αυτονόητο ότι η ελληνική πλευρά παρουσίασε ή θα παρουσιάσει αύριο στη Χάγη με πληρότητα το κρατικό αυτό τηλεοπτικό τεκμήριο. Χαρακτηριστικές είναι οι δύο κατωτέρω φωτογραφίες:

Από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

2 σχόλια:

  1. KAI ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ;;;; ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΎΣ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ..ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ βρησκουν και κάνουν...αλήθεια πότε πήγες για τελευταία φορά στο Μοναστήρι να προσκυνήσετε τα ευρωπουλάκια σας εκεί ; ε με τα ευρωπουλάκια και τα δικά σου ( κορόιδιο ) προκαλουν αφου τα παίρνουν απο παντου...( και πάλι κορόιδιο φλωρινιώτη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. de peirazei re paidia,as enimerothoume apo to kanali ton skopion gia to kairo sth florina afou etsi kai alliws oi ellinikes t.v mas grafoun kanonika.gi'aytous h ellada mexri ti kozani kai to neyrokopi ftanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.