Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συντροφικά «μαχαιρώματα»


Μόνο ρόδινα δεν εξελίσσονται τα πράγματα στο συνδυασμό της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας. Ο… «όμορφος δήμος» συνταράσσεται τις τελευταίες ημέρες από τις κόντρες μεταξύ της επικεφαλής του και κορυφαίων στελεχών. Αφορμή η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος, αλλά οι αιτίες σίγουρα είναι βαθύτερες.
Όπως θα έχετε διαβάσει – πρώτα από το neaflorina – ο Τραϊανός Πετκάνης πρώτος έσυρε το χορό των αντιδράσεων με εκκωφαντικό μάλιστα τρόπο. Αποχωρώντας πριν την έναρξη της συνεδρίασης του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου και αντιδρώντας έντονα στην πρόθεση της Όλγας Μούσιου να υπερψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα και να στηρίξει ουσιαστικά την προχειρότητα που επέδειξε στο συγκεκριμένο θέμα η παράταξη του δημάρχου.
Ο κ. Πετκάνης μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να υποβάλλει παραίτηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, κάτι που αν συμβεί θα εκφράζει μια γενικότερη δυσαρέσκεια του απέναντι στην κα Μούσιου. Όμως δε θα πρέπει να αποκλείεται και το σενάριο της ανεξαρτητοποίησης του, αλλά και το σενάριο να παραμείνει στη θέση του επιδεικνύοντας υπομονή για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα.
Απέναντι όμως από την επιλογή της κας Μούσιου στάθηκε ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της. Ο Γιώργος Σαχινίδης παρέμεινε μεν στη συνεδρίαση, καταψήφισε δε το θέμα δείχνοντας και αυτός την αντίθεσή του και επιφέροντας ένα δεύτερο σοβαρό πλήγμα στο συνδυασμό, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
Και όπως όλα δείχνουν, έπεται συνέχεια…

10 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ " ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ". ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΙΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ Η ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΦΩΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανερώθηκε η μουσίτσα τώρα πέφτουν τα προσωπεία.
    Πως θα βγάλει αλλιώς την προεκλογική της δέσμευση.
    Έπετε και συνέχεια εκεί να δείτε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω πως εκανα καλα που ποτε δεν πηγαινα
    αυτη τη κυρια διοικητρια
    φυσικα τη μουσιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ηρεμήστε δεν φταίει η ΟΛΓΙΤΣΑ μας, φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν τις κόβει τα ποδάρια.
    Συγνώμη το λησμόνησα τώρα είναι Βοσκοπούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι άξιο απορίας πως η Μουσίτσα έπεισε τόσα στελέχη να συμπαραταχθούν μαζί της και τελικά να βγάλουν Δήμαρχο .........τον Βοσκόπουλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΝΤΙΚΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ
    Ο ΤΡΑΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ........
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΠΡΙΔΙΚΟΥΣ ΠΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΛΠ
    ΟΛΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχάσαμε καλοί μου Φίλοι το ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ που μαζί με την παρέα του έτρεχαν μέρα νύχτα για να βγάλουν την ΟΛΓΑ στο προσκήνιο. Αλήθεια που βρίσκεται σήμερα; Ξέχασε τη Φλώρινα; Τι έχει να πει για τη συμπεριφορά της κ. Μούσιου; Πότε θα μιλήσει για τη στήριξη που της παρείχε και τον διέψευσε;Δυστυχώς κ. ΣΟΥΜΠΑΣΗ την πατήσατε και θα το πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχοντας μελετήσει την πολιτική πορεία του κ.Πετκάνη καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι από τους πιο άξιους πολιτικούς που πέρασαν από αυτόν τον τόπο. Δυστυχώς όμως δεν έμειναν και πολλοί ρομαντικοί για να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ.Πετκάνη που δεν ξεπουλά τα πιστεύω του στο βωμό της πολιτικής ματαιοδοξίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΤΚΑΝΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΜΟΥΣΙΟΥ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ Ή Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΥΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ; Ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ; ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.