Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυση κατέθεσε ο Παύλος Αλτίνης κατά του Γιώργου Παπανδρέου!

Ο πρώην νομάρχης Φλώρινας (και υποψήφιος Περιφερειάρχης) Παύλος Αλτίνης κατέθεσε μήνυση κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, επειδή δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την κατάσχεση της περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και ολόκληρο το κείμενο της μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_3355.html

14 σχόλια:

  1. Η μήνυση Αλτίνη κατά Παπανδρέου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ως ιστορικό για να ενημερωνόμαστε σε βάθος. Εύχομαι ο Εισαγελλέας που θα την αξιολογήσει για να την κάνει δεκτή , να έχει προδιαγραφές Αλτίνη. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»! Κακά τα ψέμματα. Όσο για μένα, με έπιασε ένα ρίγος όταν διάβασα την είδηση. Τι να πω. Ο κ. Αλτίνης έκανε αυτό που θέλουμε να κάνουμε όλοι μας και δεν τολμάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12.ΟΟ Μη στενχωριέσαι. Τους της Φλώρινας τους έχουν αναλάβει οι Εισαγελείες Φλώρινας και Κοζάνης, και θα σκάσει οσονούπω το κανόνι.Όσο για τα προβλήματα της Φλώρινας, αργήσαμε να καταλάβουμε πως αυτοί που τα χειρίστηκαν απέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί! Φλωρινιώτης δικηγόρος μηνύει τον πρωθυπουργό! Φλωρινιώτες δεν δικαιούμαστε να κάνουμε ούτε σχόλια ούτε κριτικές! Να κοιταχτούμε καλύτερα στον καθρέφτη και να τον σπάσουμε, ή να σκύψουμε το κεφάλι πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Ο Αλτίνης δεν έκανε για μας τελικά! Ο άνθρωπος είναι για άλλα και μεγάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που είστε γκαρντάσια! Αν, και δεν ειναι απίθανο να γίνει δεκτή η μήνυση Αλτίνη- διότι και κάποιος άλλος έκανε και έγινε δεκτή η μήνυσή του-μας βλέπω να αρχίζουμε τα χειροκροτήματα. Για την ώρα αγαπητέ κ. Παύλο, θα υποστείτε την αυστηρή μας κριτική, διότι εμείς στη Φλώρινα τέτοιες μαγκιές σαν τη δική σας δεν τις ανεχόμαστε! Μας χαλάνε τον ύπνο..Καληνύχτα αγαπούλες, αύριο θα είναι μία χειρότερη ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso paei ginetai pio grafikos....
    ti allo tha skeftei gia na einai sthn epikairothta???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αστειο δικογραφο. γυμνο απο νομικά. μια απλή συρραφή δημοσιευμάτων.ούτε ξεστραβωθηκε να μελέτησει να κανει μια νομικη σκεψη για ποιο αδικημα τον κατηγορεί.
    ενας ασχκουμενος σωστοτερη εγκληση θα κατεστρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον 8:20π.μ.
    Πρόσεχε τι θα πεις για τον Αλτίνη, διότι έχει φανατικό υποστηρικτή στη Φλώρινα (τα περισσότερα από τα πιο πάνω σχόλια είναι δικά του), με πρόσβαση και στην έντυπη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σχόλιο για τον 8.20.
    στη Φλώρινα, οι αγράμματοι δικηγόροι, είναι εγγεγραμένοι στον δικηγορικό σύλλογο; Αν όχι ο 8.20 αδικείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σχόλιο στον 9.17 . Πάντως η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Φλώρινας δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τον κ. Αλτίνη. Ο ΆΝΑΞ, είναι ο συνήθης χαρακτηρισμός για τον Αλτίνη, που αν μη τι άλλο και θέλοντας και μη, του αναγνωρίζει μία μεγαλοπρέπεια και ίσως έναν κρυφό θαυμασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδω καραβια χανονται , βαρκουλες αρμενιζουνε.Ποτε θα ασχοληθει καποιος τοπικος αρχοντας πρωην και νυν με τα πραγματικα προβληματα του τοπου? Αλλα τι γραφω τωρα αφου η Φλωρινα παντα ηταν Πρωτη, σε θεματα οπως η ανεργια και η ελαχιστη αναπτυξη.Εργα που απλως εξαγγελονται ή που ξεκινανε και δεν τελειωνουν ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ορεινή Ταξιαρχία1 Μαρτίου 2011 στις 8:55 μ.μ.

    Τα ποντίκια με τις ποντικομαμές τους τρέχουνε να σωθούνε στις ποντικοστοές τους ,όταν στην φωλίτσα τους μπουκάρει η γάτα που ακούει στο όνομα με κεφαλαία γραμματοσειρά ...ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΤΙΝΗΣ.Εδώ ο κόσμος το έχει τύμπανο ( και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου που δέν μπορεί να ξεφορτωθεί την λέρα απο το πασόκ( και τα ποντικάκια της φλώρινας γίναν ΄συνήγοροι της λέρας και μάλιστα το χουν κρυφό καμάρι.Γιατί άραγε μήπως κι αυτά ακολουθήσαν τα χνάρια του ¨Ακη που σε λίγο όταν σκάσει το κανόνι θα καταριούντε τον κάθε Άκη που γέμισε ΛΕΠΕΣΚΕΣ όχι μονο το πασοκ αλλα παρέδωσε ταχύρρυθμα λαμογιάς μέχρι εδώ στην χαράδρα παρέα με τα μπλού ντριμς γκόλντεν μποιζ .
    ΠΑΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ....γιατί η αρουρότρυπα έχει πολλές στοές στην πορεία...μπούκα και σάρωσε ότι βρείς ( και στην χαράδρα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΠΛΑΚΩΣΕ. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κρουάρης επαμεινώντας11 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:59 μ.μ.

    παύλε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.