Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια

Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια διοργανώνουν οι μαθητές της Δ’ Τάξης του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας σε συνεργασία με την Τροχαία Φλώρινας, τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φλώρινας και την Ε.ΚΑΤ.Ο. (Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση) Φλώρινας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 και ώρα 10.30 πμ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Οι μαθητές της Δ’ Τάξης του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στα πλαίσια του Προγράμματος της «Κυκλοφοριακής Αγωγής» που υλοποιούν στο σχολείο τους, αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή με τους Οδηγούς και τους Πεζούς και να τους εφιστήσουν την προσοχή στη σωστή τήρηση των κανόνων της οδικής κυκλοφορίας.
Ένας εκπαιδευτής Σχολής Οδηγών από τη Φλώρινας δήλωσε το εξής πολύ χαρακτηριστικό αλλά και αληθινό : «Όταν είμαστε οδηγοί κάνουμε επίθεση στους πεζούς και όταν είμαστε πεζοί κάνουμε επίθεση στους οδηγούς». Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να εξαλειφθεί αυτή η λάθος νοοτροπία.
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά ως προς τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων. Είναι χρέος όλων μας να μηδενίσουμε αυτόν τον αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.