Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Το Έτερον Ήμισυ" από τη Λέσχη Πολιτισμού

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Το Έτερον Ήμισυ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2: 17.30 & 20.30 & 22.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2: 19.30 & 22.30
ΤΡΙΤΗ 1/3: 21.00

Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 91'

Ποιά είναι η αληθινή ιστορία του Αδάμ και της Εύας; Τι ρόλο έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου; Είναι αλήθεια ότι ο Θεός μάς έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων; Μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για να βρούμε το μισό που μας λείπει; Ο Φαίδων και η Βίκυ δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για όλα αυτά. Πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, δίδασκαν πάντα με ακλόνητη σιγουριά ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις, δεν το βρίσκεις. Ώσπου συνάντησαν ένα ζευγάρι διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Ένα ζευγάρι που δε χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σαν μια γροθιά... στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκυ, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από ένα γάμο αληθινά ταιριαστό. Πόσο αργά είναι για να πάρουν τη ζωή τους αλλιώς; Θα το μάθουν μέσα από μια απολαυστική σειρά κωμικών καταστάσεων που θα τους οδηγήσουν στο δικό τους παράδεισο.
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σεϊτανίδης
Πρωταγωνιστούν: Κρατερός Κατσούλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ειρήνη Κουμαριανού, Τζώρτζης Μουριάδης, Γιάννης Ζουγανέλης
 
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround
ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.