Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης Μπουτάρης: "Απαράδεκτη η διακοπή λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής"

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την αναστολή της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Φλώρινας.
Ο κ. Μπουτάρης είπε συγκεκριμένα ότι «αυτό δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής, καθώς χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που χρησιμοποιούσαν το τρένο, μεταξύ αυτών και οι επισκέπτες του «Αρκτούρου» στο Νυμφαίο. Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους και πρέπει να συνεργαστούμε για να επαναφέρουμε τα τρένα στις ράγες, αλλά και για να τονώσουμε τη λειτουργία της γραμμής με τουριστικά δρομολόγια».
Εξάλλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνάντησή του με τον υπουργό Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα, θα συζητήσει και το θέμα του τρένου της Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ16 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:12 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΚΤΙΒ ΙΔΕΑ....ΒΑΛΤΕ ΤΙς ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΚΙΝΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ Ως ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗς ΠΟΛΗΣ ΕΚΕΊ ...ΏΣΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΝΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑΣ ( ΜΠΟΡΕΙΣ? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρέσκω... πολύ την πρόταση του Βουνίσιου...

    Σπ.Πα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.