Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη μελών της "Ομόνοιας" στη Φλώρινα


Tον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Δημήτριο Ηλιάδη, επισκέφτηκαν στο γραφείο του ο πρόεδρος της «Ομόνοιας», του κόμματος της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, Γρηγόριος Καραμέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δραστηριοποιείται στην όμορη χώρα Ανδρέας Ηλία και το μέλος του Θωμάς Μάρκου
Οι εξέχοντες ομογενείς ανέπτυξαν στον κ. Ηλιάδη μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν και ταλανίζουν τους Έλληνες μειονοτικούς, εξέθεσαν τις απόψεις τους και ζήτησαν την στήριξη των προσπαθειών τους.
Ο κ. Ηλιάδης, αφού άκουσε τους προβληματισμούς τους για την επικρατούσα κατάσταση, τους διαβεβαίωσε πως η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου και των αρμοδιοτήτων της, στηρίζει τον αγώνα τους που αποσκοπεί στην ομαλή συμβίωση με τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες μέσα στο κλίμα δημοκρατίας, ισότητας και ισονομίας που στηρίζεται στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.