Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ακίνητα υπό πώληση και στη Φλώρινα;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πριν από λίγη ώρα, ανάμεσα στην κινητή και ακίνητη περιουσία του ελληνικού δημοσίου που ακούγεται πως θα πωληθεί, βρίσκονται και ακίνητα στη Φλώρινα.

9 σχόλια:

  1. πλησίαζει η ώρα για να καταλάβουμε επιτέλους πως η Φλώρινα είναι ήδη "ξεπουλημένη" εδώ και χρόνια!
    Τα ακίνητα θα μας πειράξουν τώρα; Μ αρέσει και η έκπληξη! Πάντα εκτός τόπου και χρόνου είμαστε οι Φλωρινιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ? ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΛΤΣΚΑ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Β.Κ. Νομός Δήμος Εμβαδόν(τ.μ.)
    4888 Φλώρινας Λίμνη Πετρών Αμυνταίου 678.261
    4890 Φλώρινας Λίμνη Πετρών Αμυνταίου 712.528
    4348 Φλώρινας Πρεσπών 291.054

    ABC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας
    Ν. Πέλλας
    16.900.000
    392.000
    Χ/Κ «ΒΟΡΑΣ» Χιονοδρομικό. Κέντρο.
    Παρόχθια έκταση Λ. Βεγορίτιδας. Συ-
    νεργασία με Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση
    Πέλλας για αξιοποίηση των ακινήτων.

    ABC PApUs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ειναι στη λιστα και τα πρωην δημαρχεια μελιτης, περασματος, κλεινων?
    αφου δεν τα χρειαζεται ο νεος δημος μπορουμε να τα πουλησουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη λίστα είναι εκτάσεις του Δημοσίου και όχι των Ο.Τ.Α.
    Περισσότερες πληροφορίες στην Κτηματική Υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω την αίσθηση ότι ο Δήμαρχος, διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο αξιοποίησης των πρώην Δημαρχείων. Υπάρχουν σύγχρονες και μοντέρνες μέθοδοι, που απαντούν σε τέτοιου είδους προβλήματα και αποδεικνύονται τελικά πολλαπλά ωφέλιμες. Οι Συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, τα γνωστά Σ.Δ.Ι.Τ. νομίζω ότι του έρχονται γάντι. Πιστεύω πως όλο και κάποιον εργολάβο θα έχει υπόψη του και θάθελε να τον εξυπηρετήσει.
    Εξάλλου το έχει αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου αγνώμων. Την προεκλογική του υποχρέωση προς την κ. Μούσιου άρχισε να την ξεπληρώνει με το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ.
    Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, μαθαίνω ότι σε κάποιο θέμα που απαιτείτο η επιλογή Δικηγόρου, πρότεινε τον κ. Τσότσκο, τελικά βέβαια επιλέχθηκε κάποιος άλλος επειδή κρίθηκε ότι ο συγκεκριμένος, στην περίπτωση αυτή είχε ασυμβίβαστο. Αλλά Μιχαλάκη μου μην στενοχωριέσαι, ο Δήμαρχος δεν πρόκειται να ξεχάσει το μεγάλο καλό που του έκανες και θα βρεί άλλη ευκαιρία να σου το ανταποδώσει.
    Τέλος είμαι βέβαιος ότι, κάτι θα σκεφτεί και για τον Σουμπάση, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφορά το σχόλιο του αναγνώστη 3:47μ.μ
    Εδώ ο κόσμος χάνεται με τις τελευταιες ενημερώσεις για πώληση κρατικής περιουσίας και εσύ ασχολείσαι με το τι θα κάνει ο Δημαρχάκος μας και αν κάποιοι βολευτούν δίπλα σε αυτόν για να γεμίζουν οι τσέπες τους.Εδώ πουλάνε εδάφη για να ξοφλήσουν πιο νωρίς το χρέος,που κάποιοι το δημυιούργησαν και εμείς ο απλός κοσμάκης σαν απλός θεατής παρακολουθούμε τις κινήσεις τους και σαν πιονια πραγματοποιούμε τις αποφάσεις τους και εσύ,φίλε μου,ασχολήσε με την νίκη κάποιων και την θεσούλα που θα πάρουν!Θα μας πουλήσουν σε μια νύχτα και χαμπάρι δεν θα πάρουμε!!Και μια τελευταια ερώτηση:Που ήταν ο Δημαρχος μας στις κινητοποιήσεις για την επαναλειτουργια του τρένου;Εγω μόνο κάποιους που ηττήθηκαν είδα(και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα,ο κάθε έξυπνος άνθρωπος μπορεί να καταλάβει για ποιους αναφέρομαι) και απεδειξαν το ενδιαφέρον τους για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε!Εντελει μην μιλάς και αναφέρεις τις κινήσεις και τις αποφάσεις του νέου μας "καλού" Δημάρχου γιατι έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε και να δούμε τι θα γίνει!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.