Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Ψωμιάδη για τη διακοπή της γραμμής Έδεσσα - Φλώρινα

Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης, σχετικά με τη διακοπή της σιδηροδρομικής γραμμής Έδεσσας - Φλώρινας.
Όπως επισημαίνει ο Π. Ψωμιάδης στην επιστολή του «η κατάργηση της συγκεκριμένης γραμμής δημιουργεί μεγάλα προβλήματα καθώς εξυπηρετούσε πολίτες, οι οποίοι εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή των νομών Πέλλας και Φλώρινας, αλλά και προς Κοζάνη» και ζητά την επανεξέταση του ζητήματος και να μην προχωρήσει «σε μια ακόμη αντιαναπτυξιακή κίνηση που υποβαθμίζει και αδικεί την ελληνική περιφέρεια».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Έγινα αποδέκτης διαμαρτυριών πολιτών που ζουν στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, για τη διακοπή της σιδηροδρομικής γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας.
Όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχει ανάγκη εξυγίανσης των ΔΕΚΟ και προς αυτήν την κατεύθυνση καλώς λαμβάνονται μέτρα.
Είναι βέβαιο όμως ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να μην αγνοούν τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις διάφορες περιοχές της χώρας.
Η κατάργηση της συγκεκριμένης γραμμής δημιουργεί μεγάλα προβλήματα καθώς εξυπηρετούσε πολίτες οι οποίοι εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή των νομών Πέλλας και Φλώρινας, αλλά και προς Κοζάνη.
Κατόπιν τούτων, σας ζητώ να επανεξετάσετε την κατάργηση της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας και να μην προχωρήσετε σε μια ακόμη αντιαναπτυξιακή κίνηση που υποβαθμίζει και αδικεί την ελληνική περιφέρεια.
Με εκτίμηση,
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Πηγή: taxalia.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Φως τ' ομμάτια σ' Πανίκα! Άμαν, μ' απομέντς μαναχός, σύρον πέει και τον πασά σ' τον Άνθιμον να λέει κι εκείνος πα τ' εκεινού. Πεσπέλιμ αέτς η δουλεία θα τελείται κι άλλο αγλήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προταση προς εν Θεσσαλονίκη Φλωρινιώτες και όχι μόνο...
    Να αναρτήσουν πανό στο Σ.Σ. Θεσσαλονίκης και να

    ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΚΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΙ στο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ Η ΓΚΡΕΜΟ
    ΛΟΓΩ "ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΡΑΓΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΝΙΣΣΑ" ...

    αφου επιδεικτικά μας ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΝ την ανάπτυξη και ευημερία στην Φλώρινα και την Βίγλα ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ κι ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...με Πανίκα και με Μπουτάρι μαζί...

    αλλα ξέχασα ο δεύτερος ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ...άραξε ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΤΡΑΝΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ...ΕΚΤΌς ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ..

    φίλοι του τρένου....η δράσις πρεπει να περάσει σε σκληρο μπουκοταζ των δρομολογίων του τρενοσε προς καιμακτσαλαν ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ...αλλιώς "¨καλό ύπνο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑ "...


    πολεμο θελουν ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ οι καθε ζηλιακόπουλοι αφεντικα του τρενοσκι...εμείς ξέρουμε και απο ΞΕΣΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.