Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση προβατοτρόφων με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Η Διοίκηση του Συλλόγου Προβατοτρόφων Φλώρινας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνιο Σαρρή, επισκέφθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής  Ενότητας Φλώρινας τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Ηλιάδη στον οποίο εξέθεσε τα προβλήματα του κλάδου: χαμηλές τιμές πρόβειου γάλακτος και κρέατος, εναρμονισμός στις απαιτήσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας.
Στο κυρίαρχο επίκαιρο θέμα – πρόβλημα που ενέσκηψε σχετικά με την έκτακτη κατά κεφαλήν επιδότηση δόθηκε άμεσα λύση σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Κτηνιατρικής, με αποτέλεσμα οι προβατοτρόφοι να αποχωρήσουν πλήρως ικανοποιημένοι, καθόσον διαπίστωσαν πως η Περιφερειακή  Ενότητα Φλώρινας κατενόησε το πρόβλημα και με τις κατάλληλες ενέργειες ικανοποίησε τα αιτήματά τους.

2 σχόλια:

  1. Φιλοι τσομπαναρεοι τη βαψατε,αν περιμενετε να σας κανουν δουλεια οι ταμπελχαναδες γραφειαδες τη δ.γεωργιας.Αληθεια μια και το αναφεραμε τα ξεχασμενα βιολογικα τα στηλανε?οιυπαληλοι που φτεγανε για τη καθυστεριση τους τημωριθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΙ....!!!
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...!!!
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.