Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη τύπου της Όλγας Μούσιου με επιθέσεις σε εσωκομματικούς αντιπάλους


Σε "επιθέσεις", που στρέφονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και με αφορμή τις εκλογές του Νοεμβρίου προχώρησε η Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, παραχωρώντας χθες συνέντευξη Τύπου. Από την άλλη βέβαια, έκανε λόγο για ανάγκη ενότητας μέσα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηριστικά η κα Μούσιου είπε: «Βαριά λαβωμένη η τοπική κοινωνία της Φλώρινας όπως και πολλές περιοχές της Ελλάδας από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και παρότι κάποιοι συνεχίζουν έναν βρώμικο πόλεμο διχασμού και  λάσπης απέναντι σε μένα προσωπικά και στα στελέχη που με στήριξαν, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο του αλληλοσπαραγμού, της ίντριγκας και της εμπάθειας.
Στη Φλώρινα το ρολόι του πολιτικού χρόνου για ορισμένα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – δυστυχώς – έχει σταματήσει στο 2007, στην εσωκομματική διαδικασία επιλογής Προέδρου. Και ενώ οι δύο πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης, Γ. Παπανδρέου και Β. Βενιζέλος, ως Πρωθυπουργός ο πρώτος και ως Υπουργός ο δεύτερος, έχουν δημιουργήσει γέφυρες ειλικρινούς συνεργασίας ανάμεσά τους, συντετεγμένοι στην ολομέτωπη μάχη για τη σωτηρία της χώρας, εδώ στη Φλώρινα κάποιοι για καθαρά προσωπικά τους οφέλη διαιωνίζουν και σφετερίζονται ένα διχαστικό κλίμα διαχωρίζοντας τον δημοκρατικό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε Προεδρικούς και μη.
Κάποιοι, λοιπόν, στις εκλογές του 2010 μας πολέμησαν στην κυριολεξία με όλα τους τα όπλα, γιατί έτυχε να είμαστε υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου, με το σύνθημα «Δεν θα εγκαθιδρύσουμε στη Φλώρινα Παπανδρεϊκό κράτος!». Πρόσωπα αδηφάγα για άσκηση εξουσίας με πολυετή άσκηση υπεύθυνων ρόλων, χωρίς παραγωγή έργου ουσιαστικού και χρήσιμου για τον τόπο, με πρωταγωνιστή στον εμφύλιο διχασμό τον ίδιο το βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προκειμένου να περιχαρακώσουν και να διατηρήσουν τον δικό τους κομματικό κύκλο, κινήθηκαν αποκλειστικά με γνώμονα την πολιτική τους επιβίωση.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν προκαλέσαμε εμείς τον διχασμό και τη διάσπαση της παράταξης. Ακολουθήσαμε πιστά τις κομματικές διαδικασίες και πληρώσαμε το τίμημα της άμετρης φιλοδοξίας και της εξουσιομανίας κάποιων, που χωρίς διάλογο και διαβούλευση επιδίωξαν την αναπαραγωγή του «δικού»τους συστήματος με αδίστακτες μεθοδεύσεις προωθώντας, όπως κάνουν εδώ και χρόνια, αποκλειστικά συγκεκριμένα πρόσωπα και απορρίπτοντας οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση. Ο λαός της Φλώρινας τους έδωσε την ηχηρή απάντησή του.
Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αμβλυνθούν τα πάθη και οι πικρίες που μοιραία έφεραν αυτές οι εκλογές, ιδιαίτερα με δεδομένο το κλίμα μέσα το οποίο διεξήχθησαν, και θα δώσουμε το μήνυμα της ελπίδας και της ενότητας στον προοδευτικό κόσμο της Φλώρινας, που πραγματικά σήμερα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Άλλωστε, πραγματοποιήσαμε μια προεκλογική εκστρατεία ήθους, ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού. Με απόλυτο σεβασμό, όχι μόνο, όπως είναι αυτονόητο, στην εκλογική νομοθεσία και στους κανόνες διαφάνειας, αλλά και σε όλους τους  κανόνες δεοντολογίας, με σεβασμό στις απόψεις των πολιτικών μας αντιπάλων. Δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να ζημιώσει τη δημόσια εικόνα του Κινήματός μας με συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ήθος και την ιστορία της Δημοκρατικής παράταξης. Και τώρα, θα συνεργαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό της Φλώρινας.
Απευθυνόμαστε και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, και ιδιαίτερα σε εκείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους με τους οποίες μας συνδέουν κοινές ευαισθησίες, συναφείς αντιλήψεις και συγκλίνουσες προγραμματικές θέσεις και ζητάμε τη συνεργασία τους. Διάλογος ουσιαστικός, χωρίς προκαταλήψεις και δημιουργική συνεργασία θα είναι η σταθερή επιλογή μας. Πιστεύουμε στην οργανωμένη πολιτική δράση, που δρα στην καρδιά της κοινωνίας, που συνδιαλέγεται και ακούει την κοινωνία, που συμμετέχει δημιουργικά στα κοινωνικά κινήματα και που προσπαθεί καθημερινά και αδιάκοπα, να συναντηθεί με όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις. Για αυτό και θα δημιουργήσουμε εστίες  πολιτικού διαλόγου,  παραγωγής προτάσεων για τα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου μας και ενθάρρυνσης της συμμετοχής του πολίτη στα κοινά και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των δίκαιων διεκδικήσεων των συμπατριωτών μας». 

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσεις η κα Μούσιου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως:
Συνεργασία με Βοσκόπουλο
Είναι έντεχνα διασπαρμένες αυτές οι φήμες. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχω τη δύναμη ούτε να μετακινώ ψήφους, ούτε να συνεργάζομαι, ούτε έχω την πρόθεση να συνεργάζομαι με κανέναν προκειμένου να δημιουργήσω τετελεσμένα γεγονότα. Όλοι ξέρουν ότι κινηθήκαμε στα πλαίσια της παραταξιακής μας δεοντολογίας, στο βαθμό που αυτό ήταν εφικτό. Θεωρώ ότι είναι κακόβουλα όλα τα σχόλια που γίνονται και έχουν αυτή την αναφορά, θεωρώ ότι οι συμπολίτες μου με ξέρουν πάρα πολύ καλά και ξέρουν ότι δεν είχα ούτε ιδιαίτερο λόγο, ούτε είναι και στον χαρακτήρα και στο ήθος μου τέτοιου είδους συμπεριφορές, όπως επίσης σέβομαι τη βούληση της κοινωνίας. Νομίζω ότι η λαϊκή ετυμηγορία εύκολα δε μπορεί να μεθοδευτεί. Και εμένα με προβληματίζει περισσότερο το γεγονός ότι ενώ ήμασταν δύο συνδυασμό από τον προοδευτικό χώρο δε μπορέσαμε να διεμβολίσουμε το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου, ο οποίος είχε μεγάλη δυναμική ήδη από την πρώτη Κυριακή. Όταν ασχολείσαι με τα κοινά μπορείς να ακούσεις τις πιο απίστευτες διαδόσεις εις βάρος σου. Ο τρόπος μς τον οποίο θα λειτουργήσω στην πορεία, θα αποδείξει ότι δεν έχω προβεί σε κανενός είδους συναλλαγή, ούτε έχω κανενός είδους αντάλλαγμα όπως θέλουν να διαδίδουν κάποιοι, είμαι απολύτως ανεξάρτητη και ελεύθερη και γι’ αυτό θα δείτε ότι ο συνδυασμός μας θα είναι και ο μόνος που θα μπορεί να αρθρώσει καυστικό λόγο απέναντι στα θέματα που ενδεχόμενα θα δημιουργηθούν.

Από ποιους δέχτηκε πόλεμο
Όταν υπάρχει ένας εμφύλιος διχασμός τα πράγματα φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις. Δεν ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας να ανατρέχουμε σε εκείνα τα γεγονότα. Διαπράχθηκαν, κακώς τα υποστήκαμε, η καταγραφή και αναφορά τους θα γίνει μόνο στα κομματικά όργανα. Προς τα έξω πρέπει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική τακτική.
Θεωρώ ότι κάποιοι παρασύρθηκαν στις επιθυμίες πολλοί λίγων ανθρώπων. Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι για μένα πάντα συνεργάτες.
Το να έχεις απέναντι σου κάποιους αντιπάλους οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα να σε αντιμάχονται μέσα από θεσμικούς ρόλους, είναι κάτι δύσκολο. Το να είναι δύο δήμαρχοι μαζί σε μια συμπόρευση και ένας νομάρχης από την άλλη μεριά, ήταν για μας πάρα πολύ ισχυροί αντίπαλοι. Και αν βάλουμε μέσα και το ρόλο των βουλευτών, βρεθήκαμε ξαφνικά τελείως μόνοι, ενώ υποτίθεται ότι ήμασταν οι υποψήφιοι με το χρίσμα.
Μπορώ να σας πω ότι πολύ άνετα σβήστηκαν κάποιοι λογαριασμοί νερού, έγιναν ασφαλτοστρώσεις και άλλα τέτοια. Εμείς δε μπορούσαμε να πολεμήσουμε αυτά τα όπλα.

Για το βουλευτή
Ο βουλευτής με έχει αδικήσει πάρα πολύ, μου έχει επιτεθεί με τον πιο άκομψο τρόπο, με έχει βάλει στο στόχαστρο, έχει δημιουργήσει για μένα πολλά μυθεύματα.

Γιατί επέλεξε τη θέση του γραμματέα στο δημοτικό συμβούλιο
Δεν έχω προκαταλήψεις με τους ρόλους και τις αρμοδιότητες. Να ξέρετε πως αν υπήρχε σωστός διάλογος και ένα πρόσωπο που με εμπνέει θα κατέβαινα και υποψήφια δημοτική σύμβουλος… Από τη στιγμή που ο λαός μας έδωσε αυτό το ρόλο, γιατί να μην επιλέξω αυτή τη θέση; Θεώρησα άκομψο για κάποια πρόσωπα από την ομάδα μου, που έχουν υπηρετήσει ρόλους ανώτερους από αυτή, να τα προτείνω για αυτή τη θέση.

Για το αν θα είναι υποψήφια ξανά
Πιστεύω ότι με τις πολλές εμπειρίες μου έχω μάθει αρκετά, έχω αποκτήσει μια πιο ελαστική νοοτροπία. Για οποιονδήποτε ρόλο προκύψει θα ήθελα να υπάρχει μια ευρύτερη κοινωνική αποδοχή και συναίνεση.
Για αυτές τις εκλογές είχα πάρει την έγκριση της νομαρχιακής, πέρασα από όλους, συζήτησα με τους πάντες, υπήρχαν μετρήσεις που με είχαν μπροστά. Από ένα σημείο και μετά, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.
Βέβαια, αυτό θέμα δε με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είμαι ήδη ταλαιπωρημένη μετά από τόσες αναμετρήσεις.

Για την υποψηφιότητα Αναστασιάδη στη Μελίτη
Ήταν ένα θέμα που εγώ το εκτίμησα διαφορετικά, γιατί συνεργάστηκα με ένα πρόσωπο το οποίο ήδη είχε εμπλακεί άλλες τρεις φορές σε εκλογές και δεν είχε ακουστεί κανέναν σχόλιο. Ξαφνικά, διογκώθηκε πάρα πολύ ένα θέμα που δεν εκτίμησα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Όμως δεν ήταν αυτό το καταλυτικό, ενδεχομένως να είχα μια μικρή απώλεια ψήφων από ανθρώπους που δε με γνωρίζουν. Τα αποτελέσματα της Φλώρινα όμως, που έχει τις περισσότερες προκαταλήψεις με αυτό το θέμα, με δικαίωσαν, κράτησα τις δυνάμεις μου. Απλά, για μένα ήταν ένα επιπρόσθετο άγχος το πως να το διαχειριστώ, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα.

Νωρίτερα, είχε τοποθετηθεί και σε άλλα θέματα όπως οι νέοι στόχοι του δήμου, η ενδοδημοτική αποκέντρωση, η περιφερειακή συνεργασία και οι διαδημοτικές δράσεις, η διαφάνεια κι λογοδοσία, η καλύτερη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, οι πρώτοι στόχοι του δήμου, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο Καλλικράτης στην εκπαίδευση, η μετακίνηση της 9ης Ταξιαρχίας, η διεκδίκηση του τρένου, ο ενεργειακός σχεδιασμός, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

16 σχόλια:

  1. Πρόκειται τουλάχιστον για πολιτική ελαφρότητα το να τοποθετεί κάποιος στον συνδυασμό του τον γνωστό Αναστασιάδη και να ομιλεί για δυσκολία στην διαχείριση μιάς τέτοιας υποψηφιότητας. Αν ισχυριζόμουν λοιπόν ότι αυτή η υποψηφιότητα σε συνδυασμό με την δράση και την συγγενική σχέση του Ουρανιοτοξίτη Παύλου Βοσκόπουλου με τον Δήμαρχο Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλο οδήγησαν τους ψηφοφόρους του Ουρανίου Τόξου στο να ψηφίσουν την Δεύτερη Κυριακή Βοσκόπουλο Ιωάννη άραγε θα ήμουν υπερβολικός; Αγαπητή Όλγα μην επαίρεσαι για τέτοιες υποψηφιότητες, αλλά μάλλον να αισχήνεσαι. Η πατρίδα έχει κάποιες φορές την ανάγκη να νοιώθει την ντροπή κάποιων και ο σοφός λαός της ενίοτε την ανάγκη να τους τοποθετεί στην εσχατιά των προτιμήσεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όλο το κείμενο είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιόν θεωρεί αντίπαλό της και εναντίον ποίου καταφέρεται η "κυρία" Μούσιου. όλες οι αναφορές της στρέφονται κατά του Απρίδη και των ανθρώπων του συνδυασμού του. Πουθενά ούτε λέξη αντιπολιτευτική (πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι συνεταιράκια;) για τον Βοσκόπουλο που σε τελική ανάλυση είναι ο Δήμαρχος και η όποια αντιπολίτευση θα έπρεπε να εστιάζεται προς αυτόν!!!
    Η ειρωνεία είναι ότι αφού λέει όσα λέει, απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας προς τις άλλες παρατάξεις!!! Προφανώς εννοεί την παράταξη του Δημάρχου κ. Βοσκόπουλου καθότι ο κ. Καρατζίδης είναι μόνος του και δεν μπορεί να θεωρείται παράταξη. Είναι βεβαίως απολύτως λογικό μια συνεργασία που ξεκίνησε προεκλογικά και μάλιστα είχε νικηφόρα αποτελέσματα, να συνεχίζεται και μετά τις εκλογές.
    Υ.Γ.
    Αφού η "κυρία" Μούσιου θεωρούσε τόσο ισχυρό το σχήμα των δύο Δημάρχων, που προέρχονταν άλλωστε από τον δικό της ιδεολογικό χώρο, γιατί υπονόμευσε την υποψηφιότητά τους η οποία σύμφωνα με αυτά που η ίδια λέει, θα κατέληγε σε νικηφόρο για τον δημοκρατικό χώρο αποτέλεσμα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους η Φλώρινα φαίνεται πως βρήκε την διάδοχο του αείμνηστου Πετράκη ΤΣΟΥΛΗ, που μας διασκέδαζε στο παρελθόν με τις συνεχείς υποψηφιότητές του σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Είχε αποκτήσει τόσους "φαν" υποστηρικτές που γέμιζαν την αίθουσα του κινηματογράφου "ΕΛΛΗΝΙΣ". Δεν έχει καμιά σημασία που στις εκλογές που ακολουθούσαν, έπαιρνε πολύ μικρό αριθμό ψήφων. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ίδιος το διασκέδαζε, αλλά διασκέδαζε και εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 26 Ιανουαρίου 2011 5:36 μ.μ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ Δ.Σ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΌΛΓΑ, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά για εμάς τους απλούς ψηφοφόρους.
    1ο Μην θεωρείς ότι όσοι ψήφισαν Αιμιλιάνο είναι κατά του Παπανδρέου. Λάθος σου
    2ο Επιθυμία μας ήταν η νίκη του ΠΑΣΟΚ και όχι του Αιμιλιάνου ή της Ολγας και πέρα απο το τοπικό επίπεδο θα πηγαίναμε σε νίκη και σε περιφερειακό επίπεδο.
    3ο Η Λογική και Συνταγή του Αιμίλιου απο τον Ιούνιο του 2010 για νίκη του ΠΑΣΟΚ ήταν απλή, αλλά εσύ δεν την αποδέχθηκες:
    ""Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει τον Δήμο μόνο εάν έχει ορισμένα στελέχη της δεξιάς κάτι που έκανε και να είμαστε όλοι μας ενωμένοι, κάτι που δεν έκανες". "Τα δεξιά στελέχη, βέβαια δεν θα ήθελαν να βρίσκονται κάτω απο κομματική ομπρέλα ΠΑΣΟΚ κάτι που φυσικά είναι λογικό να το επιζητούν"".
    Υπάρχει κάτι το παράλογο στη παραπάνω σκέψη;
    ΝΑΙ, ότι εσύ δεν μπορούσες να εμπεδώσεις μία τόσο απλή κίνηση και δεν μπόρεσες να δεχτείς τον Αιμιλιάνο μπροστάρη.
    Τα πράγματα είναι τόσο απλά για εμάς του απλούς ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΑΣΠΡΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Ο κ.ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
    ΙΝΤΖΟΓΟΥΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ

    http://www.florinacity.gr/news/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB-%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον 7:28μ.μ.
    Ο κ. Ασπρίδης όταν έπρεπε, μίλησε και ξαναμίλησε και πάλι ξαναμίλησε για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τον νέο Δήμο. Έκανε συναντήσεις επί συναντήσεων για όλα τα θέματα σε εξαντλητικό βαθμό και τελικά κατέθεσε το πιο πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, αποτυπωμένο σε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, που απαντά αποστομωτικά σε όσους επιχειρούν να τον αμφισβητήσουν. Όλα αυτά τέθηκαν στην κρίση των Φλωρινιωτών οι οποίοι καλώς η κακώς επέλεξαν για Δήμαρχό τους τον κ. Βοσκόπουλο. Από τον συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου πλέων, (άντε και από την συνεργαζόμενη μαζί του κ. Μούσιου) ο κόσμος αναμένει κατάθεση και υλοποίηση προτάσεων. Ο κ. Ασπρίδης είναι βέβαιο ότι δεν μπερδεύει τον ρόλο του και σαν αντιπολίτευση που είναι θα κρίνει τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου όταν και όπου αυτές θα εκδηλώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kali moy olga mexri proxtes eleges oti o aimilios den eine pasok kai tora les oti eiste apo ton idio xoro mas doyleyis kali moy alla ego allo den mporo na xoneyo pos vaftises toys fifoforoys poy stirijan aimilio systima ΛΙΑΝΗ toys jeris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 5.07μμ
    ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΤΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ... (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ), ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΦΛΩΡΙΝ...ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΡΕ ΟΛΓΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΠΟΥ;;;; ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σου, είμαι σίγουρος πως και στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ τέτοια ψέματα είπες προκειμένου να σου δώσουν το χρίσμα, που και αυτό βέβαια το πούλησες στον Βοσκόπουλο τον χρισμένο της ΝΔ δηλαδή, προσπάθησες να λασπολογήσεις τους συμπατριώτες σου στα κεντρικά όργανα του πασοκ λέγοντας φοβερά πράγματα για όλους όσους δεν στήριζαν την υποψηφιότητα σου επειδή είχαν άλλες σοβαρότερες επιλογές. Το άσχημο βέβαια για τον χώρο είναι ότι αυτοί σε πίστεψαν και σε έχρισαν, να είσαι σίγουρη όμως ότι αυτό δεν θα μείνει έτσι δεν υπάρχει πλέον σοβαρός άνθρωπος που μπορεί να σε εμπιστευθεί για οτιδήποτε και επειδή δεν έχεις σκοπό να αφήσεις την πολιτική σου δίνω μια συμβουλή σταμάτα επιτέλους να κλέγεσαι και να ρίχνεις αλλού τις ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η φράση του Ηράκλειτου "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος" πάει γάντι στην συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους Ευεργέτες της. Μήπως θυμάσαι Όλγα ποιος σε ανέδειξε και ποιοι σε στήριξαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις; Αυτούς όλους τους έχασες. Γι' αυτό δοκίμασε τις δυνάμεις σου στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές σαν Δημοτική Σύμβουλος του Γιάννη του Βοσκόπουλου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΙΤΑ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΔΗ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΑΜ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ Ο ΛΑΖΟΣ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ; ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.