Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζεται η χιονόπτωση - εικόνες από τη Φλώρινα

Συνεχίζεται αυτή την ώρα η έντονη χιονόπτωση τόσο στη Φλώρινα, όσο και στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας. Ήδη, το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τουλάχιστον τα 15 εκατοστά μέσα στην πόλη και ξεπερνά το μισό μέτρο στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία είναι στο μηδέν. 
Όσον αφορά τις μετακινήσεις παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα και μέσα στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για τα αυτοκίνητα που κινούνται σε Βίγλα και Βίτσι.













5 σχόλια:

  1. Άβατοι οι δρόμοι της πόλης. Χιονιάς δήμος Φλώρινας 1-0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aλήθεια αυτή η περιβόητη ομάδα του face - book, "ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" μέλος της οποίας υπήρξε και η Ζέτα Ρίζου, τι απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai file proth fora symbainei ayto me ta xionia, ta paloaiotera xronia kai me alloys dhmarxoys htan prosbasimoi h dromoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego pira to ftiari kai katharisa monos to pezodr;omio alla kai ton dr;omo toy spitioy moy...pezodromos ine aytow ;i pagodr;omio ? ap;antisi .apagorebete na r;ixnoyn alati giati xalnan lei oi lithoplakeston pezodromo ...kai na pagenoyme oloi ston orthopediko mas...ti wraioi tempelides ine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.