Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αντωνιάδης, Χαρούμενος και Κοσματόπουλος οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες

Τους τρεις «θεματικούς» αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Πρόκειται για τους Γιάννη Αντωνιάδη από τη Φλώρινα που αναλαμβάνει τον τομέα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης (έργα, υποδομές, ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, Μπαλτατζής, ΕΠΑΔΥΜ, Πίνδος, Βέρμιο), Πασχάλη Χαρούμενο από την Καστοριά στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και Αθανάσιο Κοσματόπουλο από την Κοζάνη στον τομέα της Κοινωνικής Συνοχής (παιδεία, κοινωνικές δραστηριότητες, καθημερινότητα, υγεία, πολιτισμός, μεταφορές και επικοινωνίες).
Η Διοίκηση υπάγεται στον Περιφερειάρχη και στους Αντιπεριφερειάρχες. Τα οικονομικά ζητήματα τα χειρίζεται η Οικονομική Επιτροπή με πρόεδρο τον Γιώργο Δακή και αντιπρόεδρο τον Βασίλη Πάτρα. Αναπληρωτής Περιφερειάρχης δεν ορίστηκε ακόμη, όπως και εκτελεστικός γραμματέας και 4 επιστημονικοί σύμβουλοι.

Δείτε και σχετικό video με δηλώσεις από το kozan.gr

7 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΑΚΗ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε μεγαλε μην καπελωσει και τον πρωθυπουργο,λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει,τι ακριβως θα κανει για να ξερουμε και εμεις να γλυψουμε λιγο .Αλλλο ο ναυτης και αλλο ο καντιλοναφτης.Το μεγαλυτερο "λαμογιο" της Δ Μακεδονιας ειναι και θα το καταλαβει συντομα ο Δακης,δεν μπορει να κανει αυτα που εκανε με τον Βοσκολπουλο.ΕΙΝΑΙ "ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ" ,ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΛΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ. ΕΥΓΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο βαθειά νυχτωμένοι μπορεί να είστε Θεέ μου!
    Πόσο κουτόχορτο μπορείτε να φάτε ακόμα;
    Πόσο "μασάτε" το παραμύθι καημένοι Φλωρινιώτες;

    Καμία αμφιβολία δεν έχω πλέον πως ο Αντωνιάδης μπορεί να γίνει βουλευτής! Αυτό δε σημαίνει πως το αξίζει βεβαίως, βεβαίως! Ας είναι καλά ο κομματικός μηχανισμός ή ο όποιος μηχανισμός που έχει ήδη μπεί μπροστά για την ανάδειξη και την προώθηση ενός ακόμα "κυρίου από Μηδέν έως Τίποτα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σύζυγος καθαριότητας κομμωτηρίων δεν με ενοχλεί καθόλου, από τη στιγμή που υπάρχουν και κάτισύζυγοι..μα κάτι σύζυγοι..που ενδεχομένως ο ανώνυμος 2.12 να αγνοεί. Ίσως επειδή δεν ανήκει στον χώρο της ΝΔ και φοράει μόνο "γαλάζιο καπέλο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον 12.04 πρότεινε εσύ μια καλή επιλογή. Μακαρι να βρεθεί κάποιος που να το αξίζει και να θέλει να ασχοληθεί.Γιατί δυστυχώς οι καλοί απέχουν απο την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ; ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ Κ ΜΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΩ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.