Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας








«Εμείς, δε θα αφήσουμε η αγάπη των συνδημοτών μας να πάει χαμένη. Η δική μας υπόσχεση είναι να σταθούμε δίπλα στον κάθε πολίτη χωρίς διακρίσεις, χωρίς όρους, χωρίς προϋποθέσεις, εφαρμόζοντας πιστά τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Ο κ. Βοσκόπουλος είπε πως «η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες και θα έχουν ισότιμη αντιμετώπιση. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, αγαπάμε τον τόπο μας, έχουμε όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα. Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για το αύριο μέσα σε αυτό το σκληρό οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται ο δημότης και τα προβλήματά του. Στις προτεραιότητες μας είναι να κάνουμε πιο ανθρώπινη την καθημερινότητά του». Ακόμα, ζήτησε από την αντιπολίτευση να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια καθώς «στις προθέσεις μας είναι να υιοθετήσουμε και να υλοποιήσουμε κάθε πρόταση της αντιπολίτευσης που συγκλίνει στους στόχους και στις επιδιώξεις μας για έναν καλύτερο δήμο». Τέλος, ο κ. Βοσκόπουλος ολοκλήρωσε τις προγραμματικές του – ουσιαστικά - δεσμεύσεις λέγοντας πως «την πολιτική μας δράση θα τη χαρακτηρίζει ο διάλογος, η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η συλλογικότητα».

7 σχόλια:

  1. polloi eipane ta idia...gia na doume...makari...alla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polloi eipane ta idia, gia portes anoixtes kai isi antimetopisi...gia na doume...makari...alla....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala ine afta pou leme na ta tiroume ke ochi mono logia!efchome apo ta chalia tis Ellados na sas egine mathima ke esto stin mikri Florina na archisi iallagi ke ochi mono!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ, Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΘΕΣΙΑ. Η ΟΛΓΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαλαρωσε λιγο ρε φιλε ακομα να το χωνεψεισ οτι ο ασπριδησ εχασε επειδη ειναι ο ασπριδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.